x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Mar 2006   •   00:00

Farul - Pandurii / Un gol rapid si cam atat

"Am primit gol foarte usor, practic am inceput jocul de la 0-1. Noi am avut trei ocazii mari, prin Disney, Cristea si Perisici, pe care le-am irosit. E greu sa obtii puncte in deplasare daca nu inscrii", a spus dupa meci antrenorul oaspetilor, Viorel Hizo. "Este foarte greu sa joci cu echipe din a doua parte a clasamentului, care vin sa fure cate un punct", a comentat, in replica, Gheorghe Bosanceanu, finantatorul Farului.

CFR Cluj - Sportul / Dorinel ii acuza pe atacanti

"Inexplicabil cate ocazii avem si cat ratam. Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor pentru tratarea fazelor de finalizare. Eu sunt responsabil pentru rezultat", s-a plans dupa meci Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al clujenilor. "Tinand cont de faptul ca am avut cinci jucatori lipsa, e un rezultat bun. Cu acest rezultat am reusit sa ne atingem unul dintre obiective", a declarat dupa meci Gigi Multescu, tehnicianul studentilor.

Rapid - FC Vaslui / Rednic vine cu ganduri mari

In Giulesti va veni FC Vaslui, echipa antrenata de fostul tehnician al alb-visiniilor, Mircea Rednic. "Nu vad de ce sa nu fim optimisti, mai ales ca nu avem nimic de pierdut. Nu mergem sa facem figuratie si sa ne dam la o parte, ca vai, Doamne, este Rapid. Am jucatori care pot sa faca fata oricand Diviziei A, si asta nu numai in meciul cu Rapid", a declarat Rednic.

CM Atletism - Oprea si Dumbravean, in finalele de azi

Marian Oprea s-a calificat ieri in finala probei de triplusalt din cadrul CM de atletism in sala de la Moscova. Oprea a indeplinit fara probleme baremul de 16,95 metri, sarind din prima incercare 17,25 m. Finala de la triplusalt va avea loc astazi, incepand cu ora 19:30. De asemenea, Corina Dumbravean (foto, in spate) s-a calificat in ultimul act al probei de 1.500 de metri. Dumbravean a fost a treia in seria a doua a calificarilor, fiind cronometrata cu 4 minute, 14 secunde si 76 de sutimi. Finala va avea loc astazi, la ora 20:15.

Rugby - Victorie zdrobitoare cu Cehia

Nationala Romaniei a invins cu 50-3 (24-3) reprezentativa Cehiei, intr-un meci din Cupa Europeana a Natiunilor disputat in localitatea franceza La Teste. In cealalta partida jucata ieri, Georgia, lider in CEN, a surclasat Portugalia, scor 40-0. Romania va intalni sambata viitoare Portugalia, la Lisabona.

Handbal - Revenire cu goluri multe pentru Luca

Steluta Luca a fost cea mai buna marcatoare a echipei Oltchim Ramnicu Valcea in meciul sau de debut, castigat ieri, in deplasare, scor 28-26 (14-14), in fata formatiei Otelul Galati, contand pentru etapa a 19-a a Ligii Nationale. Luca a marcat 6 goluri, cea mai buna marcatoare a gazdelor fiind Mirabela Toma, cu 9 reusite. "Am avut emotii foarte mari la revenirea in Romania, mai ales ca am jucat primul meci chiar in orasul meu natal", a afirmat capitanul reprezentativei de handbal feminin.

Handbal - Rulmentul, aproape de semifinale

Intr-un meci contand pentru mansa tur a sferturilor de finala din Cupa Chalenge la handbal feminin, aseara, la Brasov, echipa condusa de Mariana Tarca, Rulmentul, a trecut de o maniera categorica de frantuzoiacele de la Circle Dijon: 32-19 (17-11). Practic, calificarea este jucata. Cele mai multe goluri pentru romance au fost marcate de Sladana Dronic (10), Valentina Radu (5) si Cristina Niculae (5). Returul este programat saptamana viitoare, in Franta.
×
Subiecte în articol: sport