x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Mar 2006   •   00:00

11 martie 2006

FC NATIONAL. Presedintele Consiliului de Administratie, Constantin Iacov, a prezentat ieri noile achizitii ale gruparii bancare: mijlocasul Iulian Tames si atacantii Octavian Chihaia si Rajko Stan- kovici. "Cei trei au semnat contracte de joc cu noi si speram sa ne bazam in totalitate pe ei in retur", a spus Iacov. Chihaia a venit sub forma de imprumut de la Dinamo, iar sarbul Rajko Stankovici si Iulian Tames erau jucatori liberi de contract.

RUGBY. Echipa nationala a Romaniei va juca astazi impotriva Cehiei in Cupa Europeana a Natiunilor. Partida se va disputa in localitatea franceza La Teste. "Stejarii" nu au pierdut niciodata in fata cehilor. In clasamentul CEN, Romania se afla pe locul 2, cu 16 puncte din sase jocuri, fiind devansata de Georgia (17 puncte/7 meciuri). Tot azi se joaca Georgia - Portugalia. Romania va disputa urmatorul joc la 18 martie, in deplasare, cu Portugalia.

CUPA UEFA. Paul Codrea a jucat 90 de minute pentru Palermo in partida castigata cu 1-0 in fata nemtilor de la Schalke 04. Romanul a centrat decisiv la golul lui Brienza. Intr-o alta partida, Middlesbrough - Roma 1-0, Cristi Chivu a fost rezerva la "giallorossi". Rezultate inregistrate joi seara in prima mansa a optimilor Cupei UEFA: Palermo (Italia) - Schalke 04 (Germania) 1-0 (Brienza ’15); OSC Lille (Franta) - FC Sevilla (Spania) 1-0 (Dernis ’25); Basel (Elvetia) - Strasbourg (Franta) 2-0 (Delgado ’8, Kuzmanovici ’89); Udinese (Italia) - Levski Sofia (Bulgaria) 0-0; Marseille (Franta) - Zenit St. Petersburg (Rusia) 0-1 (Arshavin ’51); Middlesbrough (Anglia) - AS Roma (Italia) 1-0 (Yakubu ’11 - pen.). Meciurile-retur se disputa la 15/16 martie.

HANDBAL. Rulmentul Brasov va evolua astazi, de la ora 19:00, impotriva formatiei franceze Cercle Dijon, in meciul-tur din sferturile de finala ale Challenge Cup la handbal feminin. Antrenorul echipei brasovene, Mariana Tarca, apreciaza ca pericolul cel mai mare vine de la Elena Napar, handbalista romana care face tot jocul frantuzoaicelor. "Cred ca Elena Napar este «jolly-jocker-ul» lor. Trebuie sa stim ce sa facem pe teren, pentru a nu le lasa sa-si faca jocul", a spus Tarca. Daca pana acum intrarea a fost libera, gazdele au fost nevoite sa puna in vanzare bilete de intrare la meciul de azi.

×
Subiecte în articol: sport