x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info 26 noiembrie 2007

Info 26 noiembrie 2007

de Jurnalul National    |    26 Noi 2007   •   00:00

Tiberiu Ghioane a adus victoria echipei sale, Dinamo Kiev, marcănd unicul gol al partidei din deplasare cu Arsenal Kiev, in etapa a 17-a a campionatului Ucrainei

FII CAMPION CU CITIFINANCIAL. CitiFinancial, divizia de finanţări persoane fizice a Citibank, a lansat promoţia "Fii campion!", la finalul căreia doi suporteri stelişti vor participa la Londra la meciul Arsenal - Steaua. La promoţie pot participa persoanele care se prezintă la agenţiile CitiFinancial cu pliantul promoţiei şi contractează un credit de minimum 1.000 de lei. Căştigătorii marelui premiu vor avea toate cheltuielile de călătorie acoperite de CitiFinancial: transportul cu avionul, cazarea pentru două nopţi, biletele la meci şi costurile de transport local. In cadrul promoţiei se vor putea căştiga 100 de tricouri Steaua, replică a tricourilor de joc, precum şi 1.000 de fulare cu insemnele echipei din Ghencea.

UCRAINA. Tiberiu Ghioane a adus victoria echipei sale, Dinamo Kiev, marcănd unicul gol al partidei din deplasare cu Arsenal Kiev, in etapa a 17-a a campionatului Ucrainei. Integralist, Ghioane a inscris in prelungirile primei reprize. Intr-un alt meci din campionatul Ucrainei, Şahtior Doneţk, cu Răzvan Raţ pe teren tot meciul, a remizat pe teren propriu cu Naftovyk-Ukrnafta, scor 1-1.

ITALIA. Cristi Chivu a revenit pe teren după miozita care l-a făcut să piardă meciul naţionalei Romăniei cu Albania. Chivu a fost integralist pentru Inter Milano in partida de pe teren propriu cu Atalanta, căştigată cu 2-1.

ANGLIA. Presa engleză susţine că tehnicianul lui Liverpoool, Rafael Benitez (foto), va fi demis ca urmare a conflictului cu unul dintre proprietarii clubului, Tom Hicks, pe tema politicii de transferuri. De asemenea, News of the World notează că primul pe lista antrenorilor avuţi in vedere de conducerea grupării este portughezul Jose Mourinho. "Proprietarii americani ai clubului Liverpool se pregăteau să renunţe la spaniol după ce s-au săturat de certurile constante, insă ceea ce s-a intămplat in această săptămănă i-a pecetluit soarta lui Benitez. Acum este o chestiune de cănd, nu dacă antrenorul spaniol va pleca de pe Anfield, şi se pare că acest lucru se va intămpla curănd", a scris publicaţia citată.

GERMANIA. Ciprian Marica a inscris un gol in meciul căştigat de VfB Stuttgart, in deplasare, 4-1 cu Eintracht Frankfurt, in etapa a 14-a a campionatului Germaniei. Marica a fost introdus in joc in minutul 41, in locul lui Gomes, şi in minutul 48 a marcat golul de 2-1 pentru VfB Stuttgart. Gazdele deschiseseră scorul in minutul 42, prin Kohler, in timp ce pentru oaspeţi au mai inscris, in afară de Marica, Hilbert (’45), Hitzlsperger (’58) şi Cacau (’90+2).

HANDBAL. Trofeul Carpaţi la handbal feminin s-a incheiat la Cluj cu victoria echipei Romăniei, care a fost urmată de Spania, Croaţia şi Romănia B. In ultima zi, Romănia a invins Spania cu 33-22, iar Croaţia a dispus de Romănia B cu 31-29. In urma acestui turneu, antrenorul Gheorghe Tadici a stabilit lotul pentru CM din Franţa (2-16 decembrie): Luminiţa Dinu, Tereza Tamaş, Talida Tolnai - portari; Ramona Maier, Adriana Nechita, Camelia Balint, Ionela Gălcă, Florina Bărsan, Raluca Ivan, Narcisa Lecuşanu, Clara Vădineanu, Adina Meiroşu, Cristina Neagu, Valeria Beşe, Steluţa Luca, Aurelia Brădeanu.

×
Subiecte în articol: sport