x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Mar 2006   •   00:00

10 martie 2006

FUTSAL. Rezultatele din etapa a 24-a a Campionatului National de fotbal in sala: Cosmos Pitesti - FC Cip Deva 0-6, Futsal Municipal Constanta - Eurolines Bucuresti 8-7, CF Clujana Cluj-Napoca - Poli Timisoara 9-5, United Galati - MGA Bucuresti 3-0, ACS 3 Bucuresti - Energoconstructia Craiova 0-3, Silvanus Resita - Muhlbach Sebes 5-3, Athletic Club Bucuresti - ACS Odorheiu Secuiesc 3-5.
Clasament: 1. FC Cip Deva 67p, 2. ACS Odorheiu Secuiesc 60p, 3. Silvanus Resita 48p.

DIVIZIA B. Astazi si maine se vor disputa meciurile din prima etapa a returului Diviziei B. Debutul etapei a 16-a a esalonului secund va avea loc in aceasta seara, la Craiova, intre Universitatea si Rapid II. Partida va incepe de la ora 17:30 si va fi transmisa in direct de TV Sport. Alta intalnire televizata din aceasta etapa va fi cea de maine dintre FC Brasov - Ceahlaul Piatra-Neamt (ora 11:00, TV Sport).

BASCHET. Catalin Burlacu, baschetbalistul lui Asesoft Ploiesti, va fi prezent la All Star Game, organizat de FIBA. El a fost convocat pentru echipa Europei, care va juca impotriva unei selectionate formate din jucatori din afara continentului. Selectionarea lui Burlacu a fost decisa de FIBA dupa ce doi dintre componentii alesi initial au anuntat ca nu pot participa, pentru ca echipele lor de club joaca in aceeasi perioada in fazele finale ale cupelor europene, romanul fiind primul pe lista de asteptare. Evenimentul va avea loc la 14 martie, la Spyros Kyprianou Arena, din Limassol (Cipru), cei 24 de jucatori fiind alesi in urma voturilor exprimate de fanii baschetului pe site-ul FIBA, in luna ianuarie.

FC NATIONAL. Clubul din Cotroceni a anuntat ieri pretul biletelor pentru retur. Astfel, un bilet la tribuna a doua la meciul cu Steaua, care va avea loc la 19 martie, in etapa a 17-a a Diviziei A, va costa 15 lei noi, unul la tribuna intai va costa 20 de lei noi, iar pentru un tichet la peluza se va plati 7 lei noi. Pentru celelalte partide de pe teren propriu din retur, cu Gloria, Sportul, FC Vaslui, Poli Timisoara, Pandurii, Poli Iasi, dar si pentru meciul cu Farul din Cupa Romaniei, preturile vor fi de 10 lei noi pentru un bilet la tribuna intai si 7 lei noi pentru unul la tribuna a doua. Abonamentul la tribuna a doua pentru toate meciurile din retur va costa 50 de lei noi, iar cel la tribuna intai, 70 de lei noi.

×
Subiecte în articol: sport