x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Mar 2006   •   00:00

7 martie 2006

ITALIA. Antrenorul Luciano Spalletti s-a declarat multumit de evolutia lui Cristi Chivu, in partida pe care AS Roma a terminat-o la egalitate, 1-1 cu Inter Milano. "Dupa ce am deschis scorul, meciul a decurs normal pentru noi. In final nu am mai presat si astfel fundasii nostri, care au fost foarte buni, in special Chivu, au fost nevoiti sa degajeze multe baloane la intamplare", a spus Spalletti.

TENIS. Andrei Pavel ocupa locul 92, cu 13 puncte, in clasamentul Indesit ATP 2006 Race, dat publicitatii ieri. Pavel a coborat zece pozitii fata de ierarhia precedenta, in timp ce Razvan Sabau a urcat 23 de locuri, el aflandu-se in prezent pe pozitia 100, cu zece puncte. Victor Hanescu a coborat sapte locuri si se afla pe 163, cu trei puncte. Pe primele trei pozitii se afla elve-tianul Roger Federer, cipriotul Marcos Baghdatis si germanul Tommy Haas.

COSR. Presedintele COSR, Octavian Morariu, a declarat ca forul olimpic va crea "Polul Romania Sporturile de iarna", prin care vor fi sprijinite, pe baza unui proiect concret, aceste discipline sportive, astfel incat in opt ani Romania sa poata castiga o medalie la JO de iarna. Pentru aceasta, este necesar ca in urmatorii ani sa se construiasca piste de bob, sanie sau partii de schi. De asemenea, Morariu a precizat ca va aduce antrenori straini pentru sporturile de iarna, chiar daca este posibil sa apara "o reactie de respingere din partea tehnicienilor autohtoni".

×
Subiecte în articol: sport