x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Mar 2006   •   00:00

5 martie 2006

Divizia A - Farul - Pandurii se joaca duminica


Meciul Farul Constanta - Pandurii Targu Jiu, din cadrul etapei a 16-a a Diviziei A, a fost devansat cu doua zile, urmand sa se dispute vineri, 10 martie, de la ora 20:00. Dupa amanarea cu o saptamana a startului returului Diviziei A, meciul era programat sa se dispute duminica, 12 martie, de la ora 18:30. Modificarea in programul etapei a fost operata de LPF, la solicitarea postului Telesport.

Amical - Dinamo, cu Alexa fundas


Dinamo a invins ieri cu 2-1 (1-1) pe divizionara B CS Otopeni, intr-un meci amical disputat pe terenul sintetic din Complexul Sportiv din Soseaua Stefan cel Mare. Pentru Dinamo au marcat Zicu (’5) si Danciulescu (’55), CS Otopeni punctand prin Stefan Iordache ’31. Antrenorul Ion Marin (foto) a folosit garnitura: Cr. Munteanu - Barcauan, Alexa, Moti - Fl. Petre (I. Balan ’72), Grigorie (Galamaz ’57), Margaritescu (Ropotan ’67), Pulhac (Cat. Munteanu ’67) - Danciulescu (Bratu ’57), Zicu (Vl. Munteanu ‘57) - Cl. Niculescu (L. Ganea ’77).

Antrenament - Steaua s-a pregatit la Urziceni


Steaua s-a antrenat ieri pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv de la Urziceni, dupa ce s-a hotarat, de comun acord cu administratorii Complexului Sportiv "Lia Manoliu", ca suprafata de joc de pe Stadionul National sa fie protejata. In aceasta saptamana, Steaua s-a antrenat, luni si marti, in sali de forta, miercuri pe un teren sintetic, la Electroaparataj, iar joi si vineri pe Stadionul National.

Formula 1 - Schumacher vede 4 favorite


Pilotul Michael Schumacher a declarat, intr-un interviu acordat revistei Autosport, ca echipele Ferrari, Renault, Honda si McLaren sunt favorite la castigarea titlului mondial la constructori in acest an.

Handbal - Masuri speciale la HCM - Skjern


Masuri speciale de securitate sunt luate pentru partida pe care echipa HCM Constanta o va disputa azi, ora 11:00, in fata formatiei daneze Skjern Handball, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei Cupelor la handbal masculin. In tur s-au impus romanii cu 35-31. "Nu se exclud nici posibilitatile de atentate, de aceea se vor lua masuri drastice", a explicat Mircea Seceleanu, adjunctul comandantului Brigazii de Jandarmi din Constanta.

Top - 2005 - Tiger Woods, cel mai bine platit sportiv


Jucatorul american de golf Tiger Woods a fost in 2005 sportivul cel mai bine platit din lume, potrivit L’Equipe Magazine. Cu castiguri de 69,5 milioane de euro, Woods l-a devansat pe pilotul de Formula 1 Michael Schumacher (Ferrari), 65,2 milioane de euro, si pe tenismanul Andre Agassi, 36,7 milioane de euro.
×
Subiecte în articol: sport