x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Feb 2007   •   00:00
Real, invinsa in meciul 1.000
Echipa antrenata de Fabio Capello s-a inclinat duminica seara in fata modestei Levante, scor 0-1, iar infrangerea a starnit furia fanilor. A fost tocmai al 1.000-lea meci sustinut de Real pe teren propriu. "In calitate de antrenor, sunt responsabil de tot", a spus Capello, care a mai precizat ca nu intentioneaza sa-si dea demisia. Conducatorii clubului madrilen i-au dat ieri insa un ultimatum: "Daca echipa nu-si revine rapid, vei fi demis".

Claudio Ranieri vine la reunirea antrenorilor din Romania
Antrenorul italian Claudio Ranieri , cel care l-a poreclit "Cobra" pe Adrian Ilie, pe vremea cand romanul ii era elev la Valencia, va fi prezent, la 19 februarie, la Casa Fotbalului, la reunirea antrenorilor echipelor din Liga 1 si din Liga 2. La intrunire vor lua parte licentiatii si cursantii "Pro".

CUPA ROMANIEI. La solicitarea oficialilor gruparii banatene, meciul Poli Timisoara - Poli Iasi, din "sferturile" competitiei, se va disputa in orasul de pe Bega, si nu la Pitesti, asa cum stabilise FRF. Antrenorul moldovenilor, Ionut Popa, a acceptat sa joace pe "Dan Paltinisanu", in speranta ca echipa sa va obtine imprumuturile jucatorilor Adrian Ilie si Naidin. "Asa ma aleg cu doi jucatori pe care mi-i doresc si care ma pot ajuta sa ma salvez de la retrogradare", a spus Popa.

AMICAL. Aflata in cantonament in Cipru, Universitatea Craiova a invins duminica, intr-un joc amical, cu scorul de 3-0, formatia sud-coreeana Daejeon Citizen. Golurile echipei antrenate de Stefan Stoica au fost marcate de Njock, in minutele 3 si 27, si Wobay, in minutul 42. Stiinta a inceput meciul in formula: Bornescu - Dananae, Ciuca, Mitchell, Rose - Saceanu, D. Stoica - L. Parvu, Wobay, Velcovici - Njock.

FC NATIONAL. Gruparea din Cotroceni s-a intarit prin achizitionarea fundasului Corneliu Papura si a atacantului Octavian Chihaia, ambii jucatori semnand intelegeri valabile pana la vara. Papura a evoluat ultima oara la Changchun Yatai, in a doua liga chineza, si a venit la FC National din postura de jucator liber de contract, in timp ce pe Chihaia "bancarii" l-au imprumutat de la CFR Cluj.

POLO. Nationala Romaniei s-a reunit ieri la Cluj in vederea pregatirii participarii la Cupa Mondiala, care va avea loc in Australia, luna viitoare. "Deocamdata am la dispozitie doar 15 jucatori, unii cu probleme medicale, iar cei care activeaza la echipe de club din Italia, Cosmin Radu, Andrei Iosep si Bogdan Rat, se vor alatura lotului abia la 25 februarie", a spus selectionerul Vlad Hagiu (foto). La 15 februarie, tricolorii vor participa la un puternic turneu amical, organizat la Cluj, alaturi de echipele Croatiei, Ungariei si Germaniei.

×
Subiecte în articol: sport