x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Mar 2006   •   00:00
UCRAINA. Mircea Lucescu a infirmat ideea unui schimb de jucatori Tolga Seyhan - Daniel Pancu intre cluburile Sahtior Donetk si Besiktas Istanbul. "E pur si simplu o inventie a presei din Turcia, nu este nimic adevarat. Cum sa-l dam pe Tolga, pe care de-abia l-am luat cu 4 milioane de dolari? Am nevoie de acest jucator", a explicat Lucescu. Cotidianul Fanatik a scris despre acest schimb in editia sa de ieri, mentionand ca tehnicianul roman si-a dat acordul. Pancu, aflat sub contract cu Besiktas, e imprumutat pana la finalul actualului sezon la Rapid. Tot presa turca a consemnat ca Lucescu ar fi refuzat si oferta de a prelua nationala Turciei.

CLANDESTIN. Josef Panuska, un suporter ceh cunoscut pentru faptul ca a reusit de mai multe ori sa intre pe stadioane fara bilet, a disputat cursa olimpica de 50 km liber de la schi fond, din cadrul JO de la Torino, cu un numar de concurs imprumutat de la o sportiva japoneza. "Nu am facut acest lucru pentru glorie, ci pentru ca am vrut sa particip la cea mai lunga cursa olimpica", a declarat Panuska, in varsta de 38 de ani. El a trecut linia de sosire dupa 7 ore si 54 de minute, sub privirile stupefiate ale catorva organizatori si politisti si in fata tribunelor goale. Panuska a mai participat clandestin si la proba de maraton de la JO de la Atena, terminand cursa in 5 ore, 18 minute si 16 secunde.

DIVIZIA B. Petrolul Ploiesti si-a achitat datoria de 7.000 RON pe care o avea fata de Universitatea Craiova, ca urmare a distrugerilor provocate de suporterii ploiesteni la meciul direct, din etapa a 9-a a Diviziei B. Comisia de Disciplina a FRF a anuntat la inceputul lunii februarie ca "U" Craiova si Petrolul risca sa nu fie programate in campionat din cauza datoriilor. Si oltenii si-au achitat restanta pe care o aveau fata de Progresul Corabia, ca urmare a pagubelor provocate de suporteri la meciul direct din Cupa.

×
Subiecte în articol: sport