x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Feb 2007   •   00:00
Grigorie a refuzat-o pe Leeds
Mijlocasul lui Poli Timisoara Stefan Grigorie a primit o oferta din partea echipei engleze Leeds United, prin intermediul impresarului Gabriel Florea, de 1,5 milioane de euro. Ex-dinamovistul si directorul executiv al banatenilor, Gheorghe Chivorchian, au declinat insa oferta britanicilor. "Eu vreau sa raman la Poli, pentru ca Leeds este pe ultimul loc in liga a doua si parca nu ma prea atrage acest lucru", a spus Grigorie.

Mircea Sandu cere stoparea violentelor pe stadioanele romanesti
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a condamnat comportamentul violent de pe stadioane: "Nu vreau sa vorbesc despre gesturile inumane ale suporterilor de la meciul Catania - Palermo. Toata lumea sa inteleaga ca nu avem nevoie de huligani, alcoolici sau drogati".

HANDBAL. La Köln, in finala Campionatului Mondial masculin, reprezentativa Germaniei a invins, cu scorul de 29-24, echipa Poloniei, intrand pentru a treia oara in posesia trofeului. Incurajate de 20.000 de suporteri, gazdele au condus in permanenta chiar si la sapte goluri diferenta, insa polonezii s-au apropiat amenintator cu zece minute inainte de final, fara a izbuti insa sa egaleze tabela. In meciul pentru medalia de bronz, Danemarca a dispus de Franta cu 34-27.

DINAMO. Mircea Rednic a declarat la sosirea echipei sale din turneul de pregatire din Portugalia ca Dinamo este pregatita in proportie de 90 la suta pentru "dubla" cu Benfica Lisabona, din 16-imile Cupei UEFA. Tehnicianul a confirmat ca ecuadorianul Darwin Caicedo va semna un contract cu Dinamo, fotbalistul fiind asteptat sa ajunga la Bucuresti in aceasta noapte.

RAPID. Giulestenii au invins cu 7-0 pe CSM Ramnicu-Valcea intr-un meci amical disputat pe Stadionul Valentin Stanescu, prin golurile marcate de Maldarasanu (’20), Badoi (’27), Maftei (’29), Ganea (’37 - pen.), Mazilu (’38), Griffiths (’71) si Zicu (’90). "A fost un antrenament foarte bun. Dar eu as vrea sa castigam toate meciurile pe care le avem de acum inainte la un gol diferenta", a spus George Copos, principalul actionar al Rapidului.

TENIS. Andrei Pavel a ratat calificarea in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Delray Beach, unde l-a avut partener pe polonezul Lukasz Kubot. Cei doi au fost invinsi in semifinale, cu scorul de 6-7, 6-3, 10-8, de perechea americano-belgiana Hugo Armando / Xavier Malisse.

ATLETISM. Marian Oprea, vicecampion olimpic la Atena, a ocupat locul 8 in proba de triplusalt din cadrul reuniunii indoor de la Stuttgart, cu o performanta de doar 16,38 m. In acelasi concurs, etiopianca Meserer Defarf a stabilit un nou record mondial in proba de 3.000 m, cu timpul de 8:23,72. Vechiul record, 8:27,86, apartinea de anul trecut Liliei Sobukova (Rusia).

RUGBY. In prima etapa a Turneului celor Sase Natiuni, Anglia a invins pe teren propriu reprezentativa Scotiei, cu scorul de 42-20. Eroul meciului a fost Jonny Wilkinson, care a inscris un eseu si a mai reusit doua transformari, cinci lovituri de pedeapsa si un dropgol. Intr-un alt joc, la Roma, Franta a dispus de Italia cu 39-3.
×
Subiecte în articol: sport