x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Feb 2007   •   00:00
RAPID - 7-0 cu CSM Ramnicu-Valcea
Trupa lui Razvan Lucescu a obtinut o victorie zdrobitoare, scor 7-0, in amicalul disputat ieri, pe teren propriu, in fata a 3.000 de suporteri, cu divizionara secunda CSM Ramnicu-Valcea. Golurile giulestenilor au fost marcate de Maldarasanu (’20), Badoi (’26), Maftei (’30), I. Ganea (’37), Mazilu (’38), Griffiths (’69) si Zicu (’90). Brazilianul Marcello Ribeiro do Santos a fost folosit in ultimele 12 minute ale partidei, fiind aclamat de cei din tribune.

CM HANDBAL - Sefii de state, la finala
Presedintele Germaniei, Horst Koehler, si cel al Poloniei, Lech Kaczynski, si-au anuntat prezenta la finala Campionatului Mondial masculin, care se va desfasura azi la Köln si va opune reprezentativele tarilor lor. Cei doi sefi de stat vor asista la ultimul act al competitiei impreuna cu sotiile. Pentru Polonia, disputarea unei finale a CM constituie o premiera.

POLI IASI - VASLUI / "Dubla" pentru Temwanjira
Atacantul zimbabwean Mike Temwanjira a marcat doua dintre cele trei goluri ale echipei sale in meciul amical castigat ieri, in Copou, de echipa lui Hizo, cu scorul de 3-2, in fata lui Poli Iasi. "Mike este mult peste Frunza, este cel mai bun atacant din tara", s-a entuziasmat finantatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu. Celalalt gol al vasluienilor a fost reusit de Gheorghiu, in timp ce pentru ieseni au punctat Sfarlea si Palimaru.

PORTUGALIA - Benfica, tinuta in sah de Boavista
Adversara dinamovistilor bucuresteni in saisprezecimile Cupei UEFA, a incheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat pe teren propriu cu Boavista Porto, din etapa a 17-a a campionatului Portugaliei. Antrenorul Fernando Santos a folosit urmatoarea formatie: Quim - Nelson (Joao Coimbra ‘90), Luisao, Anderson, Leo - Petit (Mantorras ‘82), Katsouranis, Rui Costa, Karagounis (Derlei ‘63) - Nuno Gomes, Simao.

GERMANIA - Bayern, infrangere la scor de forfait
Demiterea antrenorului Felix Magath nu i-a trezit la realitate pe fotbalistii lui Bayern München, care au suferit o noua infrangere in campionat, 0-3 (0-1) pe terenul lui FC Nurnberg, in etapa a 20-a a Bundesligii. Golurile invingatorilor au fost marcate de Saenko (‘12), Schroth (‘71) si Vittek (‘86).

RUGBY - "Stejari" de esenta moale
Reprezentativa Romaniei a debutat cu stangul intr-o noua editie a Cupei Europene a Natiunilor, fiind invinsa, la Bucuresti, de catre Georgia, cu scorul de 20-17 (13-6). Oaspetii au condus inca din primele minute, in fata unei echipe tricolore care a jucat modest, fara orizont, si care a gresit nepermis, in special pe inaintare. Punctele Romaniei au fost inscrise de Petre (eseu), Vlaicu (3 lovituri de pedeapsa) si Tofan (dropgol). "Calificarea la Cupa Mondiala ne-a facut, probabil, sa ne culcam pe o ureche. Va trebui sa ne revenim pana la turneul final din septembrie", a declarat capitanul Sorin Socol.

×
Subiecte în articol: sport