x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

01 Feb 2007   •   00:00

Lotul de tineret pentru meciul cu Moldova
Antrenorul Emil Sandoi (foto) a anuntat ieri lotul pentru meciul amical pe care nationala de tineret a Romaniei il va disputa la 6 februarie, de la ora 19:00, la Tiraspol, in compania reprezentativei similare a Republicii Moldova. Sandoi a convocat 18 jucatori, printre care se regasesc si doi stranieri: Hristu Chiacu (Wisla Cracovia) si Claudiu Keseru (FC Nantes). Reunirea lotului va avea loc duminica, 4 februarie, la ora 10:30, la CNAF Mogosoaia.

Bayern München va renunta la antrenorul Felix Magath
Cotidianul Bild a publicat ieri stirea conform careia Bayern München l-a demis pe antrenorul Felix Magath, dupa ce bavarezii au remizat marti, pe teren propriu, 0-0 cu Bochum. Inlocuitorul lui Magath va fi Ottmar Hitzfeld, dar oficialii lui Bayern nu au confirmat informatia.

CFR CLUJ. Fundasul Vitor Tiago de Freitas Fernandez Vitinha, al optulea fotbalist portughez din lotul formatei clujene, a ajuns marti noaptea in Romania si va fi prezentat oficial astazi. In varsta de 20 de ani, Vitinha a fost transferat de gruparea ardeleana in urma cu doua saptamani, impreuna cu portughezul Dani si brazilianul Didi, dar nu a putut ajunge in Romania decat acum.

FARUL. Conducerea tehnica a decis achizitionarea mijlocasului austriac Dietmar Berchtold, care a fost testat in timpul turneului din Cipru. Berchtold, care a evoluat ultima oara in liga a doua austriaca, la Austria Lustenau, a semnat un contract pe un an si jumatate cu Farul.

ANS. Agentia Nationala pentru Sport a anuntat ieri bugetele federatiilor sportive pe anul 2007, in valoare totala de 50.110.750 de lei. Ca si anul trecut, cea mai mare suma revine FR Atletism, 5.367.000 de lei, urmata de forurile care se ocupa de canotaj, gimnastica, handbal si caiac-canoe. Cea mai mica suma o va primi FR Bridge, 32.250 de lei, iar alte noua federatii nu vor avea finantare de la ANS.

TENIS. Andrei Pavel l-a invins cu 6-1, 6-3 pe rusul Igor Kunitin in primul meci din cadrul grupelor turneului de la Delray Beach, dotat cu premii in valoare totala de 416.000 de dolari. Pavel evolueaza in grupa a doua, alaturi de Kunitin si de germanul Florian Mayer. Castigatorul grupei se va califica in sferturile de finala ale competitiei.

"U" CRAIOVA. In cea de-a doua partida amicala desfasurata in Cipru, Universitatea Craiova a invins cu scorul de 2-0 formatia Alki Larnaca, care evolueaza in cea de-a doua liga cipriota. Golurile formatiei antrenate de Stefan Stoica au fost marcate de atacantul Mihai Dina, in minutele 80 si 90. In partida care a fost arbitrata de o brigada avandu-l la centru pe Cristi Balaj, oltenii au folosit echipa secunda.
×
Subiecte în articol: sport