x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

31 Ian 2007   •   00:00

Grosjean, convocat pentru meciul cu Romania
Tenismanul Sebastien Grosjean (foto), locul 29 ATP, a fost convocat in echipa de Cupa Davis a Frantei, ce va intalni echipa Romaniei in primul tur al Grupei Mondiale intr-o partida care va avea loc intre 9 si 11 februarie la Clermont-Ferrand. El va fi refacut complet dupa accidentarea suferita la Australian Open. Ceilalti trei componenti ai lotului sunt Richard Gasquet (17 ATP), Arnaud Cl...ment (44) si Michael Llodra (93).

Fabio Cannavaro, cel mai bun fotbalist din lume in 2006
Fundasul echipei Real Madrid, Fabio Cannavaro, a fost desemnat de Asociatia Fotbalistilor Italieni cel mai bun jucator din lume in anul 2006. Cannavaro, 33 de ani, a primit trofeul de cel mai bun jucator in 2006 si din partea FIFA, fiind recompensat si cu Balonul de Aur.

CEAHLAUL. Nemtenii l-au achizitionat ieri pe mijlocasul moldovean Eugeniu Cebotaru, care a evoluat ultima oara la Zimbru Chisinau. Cebotaru a semnat cu Ceahlaul un contract pe cinci ani, care a fost inregistrat deja la FRF. Altfel, sarbul Dusan Simici si argentinianul Angel Gaston Diaz, pusi pe lista de transferuri in aceasta iarna, vor juca in urmatorii doi ani la FC Brasov.

OLANDA. Mijlocasul lui Tottenham Hotspur, Edgar Davids, a semnat ieri un contract pe un an si jumatate cu Ajax Amsterdam, unde va fi coleg cu romanii George Ogararu si Nicolae Mitea. Fostul international olandez, in varsta de 34 de ani, s-a aflat in negocieri si cu americanii de la FC Dallas, dar a decis sa revina la Ajax, cu care a castigat Cupa UEFA, in 1992, si Liga Campionilor, in 1995. Davids a mai evoluat in cariera la AC Milan, Juventus, Barcelona si Inter Milano.

ITALIA. Selectionerul Roberto Donadoni a declarat ca nationala Romaniei, adversara Italiei in amicalul programat la 7 februarie, la Siena, dispune de multi jucatori valorosi. "Sunt satisfacut de perioada de dupa CM a nationalei, am depasit dificultatile si suntem iar pe drumul cel bun. Cu Romania va fi un amical important, pentru ca au jucatori de valoare, cum este Mutu, care face un campionat excelent cu Fiorentina", a spus tehnicianul. Donadoni va anunta duminica lotul de jucatori pentru acest meci.

SCHI. Saritorul ceh Jan Mazoch, victima a unei cazaturi de pe trambulina de la Zakopane, va fi transportat astazi la Praga, unde isi va continua recuperarea. "Starea lui se imbunatateste in fiecare zi. Acum poate sa vorbeasca si chiar sa faca pasi prin camera", a spus purtatorul de cuvant al spitalului din Cracovia, Anna Niedzwiecka. De asemenea, medicii polonezi sunt optimisti in privinta sanselor lui Mazoch de a-si relua activitatea sportiva.
×
Subiecte în articol: sport