x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

29 Ian 2007   •   00:00

Cristiano Ronaldo, blocat
Directorul executiv al lui Manchester United, David Gill, a declarat ca atacantul Cristiano Ronaldo (stanga) este netransferabil. "Are contract cu noi pana in 2010. Vrem sa ramana si ne vom asigura ca va face acest lucru. La 21 de ani, a avut un sezon minunat si inca nu am vazut ce este mai bun", a spus Gill. Presa spaniola a scris saptamana trecuta ca Real Madrid vrea sa ofere 50 de milioane de euro lui Manchester pentru transferul lui Cristiano Ronaldo.

Kirita a inscris pentru Gaziantep
Giani Kirita a inscris ieri un gol in meciul castigat de Gaziantepspor, in deplasare, scor 2-0, in fata echipei Denizlispor, in etapa a 18-a a campionatului Turciei. Kirita, integralist, a marcat in minutul 54 din lovitura libera, iar un sfert de ora mai tarziu a primit un "galben".

POLI IASI. Antrenorul Ionut Popa s-a plans de lotul pe care il are la dispozitie, declarand ca nici tehnicianul lui Chelsea, Jose Mourinho, nu ar putea obtine rezultate mai bune la Iasi. "Avem cel mai slab si cel mai sarac lot din Liga 1. Mourinho se plange la Chelsea ca, daca e accidentat John Terry, nu mai are echipa. Sa vina frumusel domnul Mourinho in Copou, atunci sa-l vedem", a spus Popa, nemultumit si de jucatorii veniti in probe: "N-are rost sa-i mai tin, nu-s mai buni decat ce am eu acum".

FARUL. Mihai Gurita va face parte din lotul care va merge in cantonamentul din Cipru (29 ianuarie-11 februarie), dar atacantul va ajunge la Limassol la doua zile dupa restul coechipierilor. Gurita va merge in Cipru dupa ce va fi supus unui nou control la inima, la Timisoara. "Speram ca analizele sa fie bune si sa il avem pe Gurita cat mai repede la antrenamente, pentru ca avem nevoie de el", a declarat directorul tehnic al Farului, Ion Marin.

UTA. Portughezii Simao, Andrade si Edson da Silva, brazilianul Tiago Ramos si fundasul sarb Dumitru Djokovici au ajuns la o intelegere cu conducerea clubului aradean, urmand a semna contracte de joc pe trei ani si jumatate. UTA mai este interesata de achizitionarea lui Cojocnean si a lui Sandu de la FC Otopeni, alti doi juniori, Melinte si Lucian Todea, fiind in probe. Elevii lui Marius Lacatus vor pleca in aceasta saptamana intr-un stagiu de pregatire in Turcia, in timpul caruia vor disputa cinci partide de verificare.

MARATON. Lidia Simon s-a clasat ieri pe locul sase la maratonul de la Osaka, competitie pe care a castigat-o de trei ori in cariera. Vicecampioana olimpica la Sydney in 2000, Simon a trecut linia de sosire dupa 2 ore, 32 de minute si 9 secunde. Ea a fost urmata, pe pozitia a saptea, de o alta sportiva din tara noastra, Nuta Olaru.
×
Subiecte în articol: sport