x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

28 Ian 2007   •   00:00

Automobilism - Conducere noua la FRAS
Fostul pilot de raliuri Stefan Vasile a fost ales ieri in functia de presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Vasile, care va avea un mandat de doi ani, a fost singurul candidat la functia de presedinte, fiind ales cu 38 de voturi pentru si sapte impotriva. "Am decis sa candidez pentru ca am fost dezamagit de ce s-a intamplat in ultimul an in automobilismul romanesc", a declarat Stefan Vasile dupa alegeri.

Aaustralian Open - Serena Williams e regina
Jucatoarea americana Serena Williams (foto) s-a impus ieri pentru a treia oara la Australian Open, dupa ce a trecut in finala, scor 6-1, 6-2, de principala favorita a turneului, rusoaica Maria Sarapova. Serena a castigat astfel primul sau turneu dupa doi ani, devenind a doua jucatoare care s-a impus la Melbourne, desi nu a fost cap de serie, dupa Chris O’Neill, care a reusit aceasta performanta in 1978.

Patinaj - Al doilea aur pentru francezi
Cuplul francez Isabelle Delobel/Olivier Schoenfelder a castigat medalia de aur in proba de dans din cadrul Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Varsovia. Delobel si Schoenfelder au obtinut 199,47 puncte, devansand cuplul rus Oksana Domnina/Maxim Sabalin (199,16) si pe bulgarii Albena Denkova/Maxim Staviski (193,73). Acesta este al doilea titlu european al Frantei la Varsovia, dupa cel obtinut de Brian Joubert in proba masculina.

Anglia - Guvernul cere ieftinirea biletelor
Ministrul britanic al Sporturilor, Richard Caborn, a cerut cluburilor de fotbal sa reduca preturile la biletele de intrare la meciuri, dupa ce in Anglia au aparut primele semne ale unei reduceri a numarului de spectatori pe stadioane. Primul pas a fost facut de Blackburn, care va folosi o parte din banii primiti pentru drepturile de televizare pentru reducerea preturilor biletelor. "Implor celelalte cluburi sa urmeze exemplul celor de la Blackburn", a declarat Caborn.

FC National - Au avut probleme cu avionul
Elevii lui Sorin Cartu au revenit cu o intarziere de trei ore si jumatate din stagiul de pregatire din Antalya, din cauza ca avionul care a transportat echipa nu a putut ateriza la Bucuresti. Sosirea pe Aeroportul Otopeni era prevazuta pentru ora 09:50, insa aeronava nu a putut ateriza din cauza cetii si s-a intors la Istanbul. Dupa o ora de asteptare in Turcia, avionul a plecat din nou spre Romania, reusind de aceasta data sa aterizeze fara probleme.

Olanda - Davids ar putea reveni la Ajax
Clubul Ajax Amsterdam, la care sunt legitimati George Ogararu si Nicolae Mitea, a ajuns la acord cu mijlocasul lui Tottenham, Edgar Davids, pentru un contract pe un an si jumatate. Daca cele doua cluburi vor ajunge la un acord, fostul international olandez, care a evoluat in trecut la Milan, Juventus, Barcelona sau Inter Milano va deveni coleg cu cei doi romani.
×
Subiecte în articol: sport