x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Noi 2005   •   00:00

Sabin Ilie, exclus din lotul lui FC Vaslui


Toate jocurile lui Sabin Ilie la FC Vaslui au fost destul de sterse. "I-am intins o mana, asa cum am facut-o si in perioada cand am pregatit Rapidul. El m-a dezamagit. Practic, Sabin nu s-a schimbat deloc. El crede ca doar numele poate sa joace", a declarat Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui. Pentru moment, Sabin Ilie a fost scos din lot, pentru atitudine neprofesionista. In ultimele zile, el a refuzat sa participe la antrenamente, spre disperarea conducatorilor gruparii vasluiene, care vor ca din iarna sa renunte la serviciile sale. (Catalina Vieru)

RECURS. Conducatorii lui AS Roma au anuntat ca vor face recurs la suspendarea pe doua etape a lui Cristi Chivu, dictata dupa eliminarea din meciul cu Ascoli, castigat cu 2-1. Se va cere astfel reducerea pedepsei la o singura etapa, in urma careia Chivu ar lipsi doar de la partida cu Messina, dar ar putea reveni la meciul cu Juventus, de la 20 noiembrie.

TENIS. Andrei Pavel a ratat calificarea in turul doi al Turneului Masters de la Paris, dotat cu premii in valoare totala de 1,8 milioane de euro. Pavel a fost invins, scor 7-6 (6), 6-4, de germanul Tommy Haas.

SERIE B. Valentin Nastase va lipsi de la Bologna aproximativ sase saptamani, dupa ce s-a accidentat in partida cu Arezzo, din etapa a 13-a a ligii secunde italiene. Nastase a fost supus unei rezonante magnetice in urma careia s-a stabilit ca a suferit o leziune a ligamentului colateral medial de la genunchiul drept.

PREMII. La 21 noiembrie, cu ocazia implinirii a sase ani de la disparitia lui Ioan Chirila, cel mai mare gazetar de sport din Romania, Fundatia art Est va decerna Premiile Ioan Chirila pentru excelenta in gazetaria sportiva. In etapa de preselectie, reprezentanti ai 28 de institutii de presa sunt invitati sa faca nominalizari pentru cele opt categorii: presa scrisa - cel mai bun ziarist, cel mai bun autor de reportaje, cel mai bun analist-comentator, fotoreporterul anului; televiziune - comentatorul tv al anului; radio - comentatorul radio al anului; literatura sportiva - autorul celei mai bune carti a anului; premiul pentru public - autorul celor mai bune texte, dintre nonjurnalisti. In etapa a doua, pentru fiecare categorie, vor fi selectati primii cinci nominalizati, care vor fi invitati sa depuna trei lucrari la alegere. Apoi, un juriu final va desemna castigatorii Premiilor Ioan Chirila.

INEDIT. Antrenorul lui Juventus, Fabio Capello, va comenta la televiziune meciurile de hochei pe gheata din cadrul JO de iarna de la Torino, ce vor avea loc intre 10 si 26 februarie 2006. "Este un sport care imi place mult si care mi-a ramas in suflet de pe vremea cand eram la Mediolanum", a spus tehnicianul. In anii ’80, inainte de a prelua conducerea tehnica a lui AC Milan, Capello a fost director general al societatii Polisportiva Mediolanum, care reunea cluburi de hochei pe gheata, rugby sau volei.

INITIATIVA. Suporterii dinamovisti vor sa cumpere marca Steaua, cesionata de Gigi Becali pentru a fi vanduta in scopul de a fi recuperate datoriile catre stat. "«Cainii» din toata lumea au anuntat deja donarea unor sume fabuloase, vanzari de case, masini, terenuri, pentru strangerea sumei care sa elimine orice fel de rival la licitatie. Dupa ce o vom achizitiona, vom cumpara un seif si nu ne vom atinge niciodata de ea!", se arata intr-un articol de pe site-ul suporterilor dinamovisti, www.dinamomania.ro.
×
Subiecte în articol: sport