x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

31 Oct 2005   •   00:00

Turneul din Iran poate pica


Selectionerul Victor Piturca a declarat sambata, la Craiova, ca e posibil ca echipa nationala sa renunte la efectuarea turneului din Iran, in perioada 11-13 noiembrie, din cauza situatiei politice din aceasta tara. De altfel, si Ministerul de Externe a recomandat ca lotul sa nu plece in Iran. "Nu vrem sa riscam. Saptamana viitoare vom lamuri situatia. Mi-as dori sa jucam atunci un meci cu o echipa calificata la CM, iar partida sa se dispute la Craiova", a declarat Piturca. Principala reprezentativa vizata este cea a Argentinei, care se va afla in Europa.

NORVEGIA. Fosta adversara a Stelei in primul tur al Cupei UEFA, Valerenga Oslo, a castigat sambata primul titlu de campioana a Norvegiei dupa 21 de ani, punand capat dominatiei de 13 ani a lui Rosenborg Tronheim. Desi in ultima etapa a remizat (2-2), cu Odd Grenland, Valerenga a profitat de infrangerea pe teren propriu a principalei contracandidate, nou-promovata IK Start, care a pierdut cu 1-3 meciul cu Fredrikstad FK. Mai mult, fosta adversara a Stelei a castigat campionatul, desi nu a inregistrat nici o victorie in ultimele sase meciuri si nu a inscris nici un gol in cele cinci partide dinaintea ultimei etape.

DEBUT. Ilie Dumitrescu a debutat cu o victorie pe banca tehnica a lui Kallithea, scor 2-0, pe teren propriu, in fata fostei sale echipe, Akratitos Atena, la care evolueaza portarul Bogdan Stelea si mijlocasul Lucian Marinescu. Kallithea a obtinut astfel primul succes in actuala editie a campionatului Greciei dupa opt etape. La Akratitos, Stelea a fost integralist, iar Marinescu a evoluat pana in minutul 71. Dumitrescu a antrenat Akratitos din iunie pana in urma cu doua saptamani, dar a demisionat din cauza unui conflict cu presedintele clubului.

MARCATORI. Atacantul Ionel Danciulescu a inscris ieri un gol pentru Shandong Luneng, in partida castigata in deplasare, cu scorul de 3-0, in fata lui Sichuan Guancheng, in etapa a 25-a a campionatului Chinei. Danciulescu, care a deschis scorul in minutul 39, a ajuns la 10 goluri marcate. Un alt fotbalist roman, Dumitru Mitu, a inscris unicul gol al echipei sale, Dinamo Zagreb, in partida castigata la limita in deplasare cu NK Rijeka.

×
Subiecte în articol: sport