x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Oct 2005   •   00:00

Piturca a anuntat stranierii pentru Iran

Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a anuntat numele jucatorilor din strainatate care vor fi convocati pentru actiunea "tricolorilor" care va avea loc in Iran in perioada 11-13 noiembrie. Lobont, Stoican, Iencsi, Rat, Chivu, Cocis si Rosu sunt pe lista stranierilor, lor urmand sa li se adauge jucatorii din campionatul intern. Cosmin Contra, Florin Cernat si Daniel Pancu sunt accidentati si nu au fost convocati, in vreme ce Paul Codrea, Marius Niculae si Pompiliu Stoica nu evolueaza la echipele lor de club. (Mihai Igirosanu)

CUPA PRESEI. Jurnalul National a obtinut a cincea victorie din tot atatea meciuri jucate in Cupa Presei Smart la fotbal pe teren redus. Echipa noastra, antrenata de Florin Gongu, a invins cu 6-3 pe TVR, la capatul unui nou meci spectacol, prin golurile realizate de Adrian Cristea (2), Ovidiu Bindea (2), Mihai Igirosanu si Razvan Tuca. Pentru invingatori au evoluat Vicentiu Neagoe, Sorin Dobrita, Sorin Anghel si Ionut Paduraru. Jurnalul National este lider autoritar in Seria A a competitiei, cu 15 puncte si cu un golaveraj impresionant: 43-10.

FC NATIONAL. Fundasul Michael Thwaite a fost convocat de selectionerul Guus Hiddink pentru meciurile pe care nationala Australiei le va disputa in compania Uruguayului, contand pentru barajul de calificare la CM 2006. Pentru aceste partide nu a fost convocat un alt australian din campionatul nostru, fundasul lui Poli Timisoara, Jon McKain. Turul va avea loc la 12 noiembrie, iar returul, la 16 noiembrie, la Sydney.

ANTIVIOLENTA. Gazeta Sporturilor, in colaborare cu Liga Profesionista de Fotbal, a demarat campania "Opriti violenta pe stadioane", care se vrea a fi un semnal de alarma tras ca urmare a inmultirii manifestarilor agresive din tribune. Astfel, la toate cele opt meciuri ale etapei a XI-a a Diviziei A, arbitrii si jucatorii fiecarei formatii vor intra pe teren purtand tricouri albe inscriptionate cu mesajul "Opriti violenta". Chiar cu o zi inainte de demararea campaniei, stelistul Banel Nicolita (foto dreapta) si rapidistul Dani Coman au acceptat initiativa Gazetei Sporturilor de a se fotografia in tricourile cu care astazi si maine formatiile din Divizia A vor intra pe teren.

×
Subiecte în articol: sport