x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Oct 2005   •   00:00

Gica Popescu pariaza pe victoria sa

Invitat la emisiunea "Pariu 24", Gica Popescu a declarat ca va paria 1.000 de euro pe victoria sa in alegerile pentru sefia Federatiei. Duelul dintre Popescu si actualul presedinte al FRF, Mircea Sandu, al carui deznodamant il vom afla la 21 noiembrie, a intrat si in atentia caselor de pariuri din strainatate. Sandu e favorit, cu o cota de 1,60, in timp ce "Baciul" are o cota de 2,05, ceea ce ar insemna, in cazul victoriei, dublarea sumei investite. Emisiunea va fi difuzata astazi, de la ora 16:30, inregistrata, pe National TV.

FORMULA 1. Firma Didier Defourny GFP1, organizatoare a Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei, s-a declarat falimentara ieri, in fata unui tribunal comercial din Liege. Marele Premiu al Belgiei figureaza, momentan, in programul sezonului 2006, anuntat miercuri, in ciuda problemelor firmei organizatoare. In ultima perioada, autoritatile din regiunea Valonia au negociat cu mai multi potentiali investitori pentru a incerca sa salveze Marele Premiu al Belgiei.

LC ASIEI. Echipa saudita Al-Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu, a terminat la egalitate, scor 1-1, in prima mansa a finalei Ligii Campionilor Asiei, in deplasare, cu Al Ain (Emiratele Arabe Unite). Meciul retur va avea loc la 5 noiembrie, la Amman, in Iordania.

FRF. Profesorul Paul Zarna, care s-a declarat nu demult drept consilier al lui Anghel Iordanescu, si-a anuntat candidatura la functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Pana acum au depus cereri de a candida la sefia FRF actualul presedinte Mircea Sandu, fostul international Gheorghe Popescu, avocatul George Vlaicu, precum si fostul international Ionut Lupescu, a carui cerere a fost respinsa. FRF va analiza in scurt timp aceste cereri in vederea validarii.

VOLEI. Echipa masculina de volei VCM Constanta a invins, in deplasare, cu scorul de 3-2, formatia ungara Vegyesz Kazincbarcika, in Grupa C a Top Teams Cup. Etapa a doua in Grupa C se va desfasura la 2 noiembrie, cand Tomis Constanta va intalni pe Benfica Lisabona.
×
Subiecte în articol: sport