x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Oct 2005   •   00:00

Alegerile de la FRF, cotate la pariuri!

La 21 noiembrie vor avea loc alegerile pentru presedintia FRF. Duelul dintre actualul lider, Mircea Sandu, si fostul international Gica Popescu este asteptat cu mare interes si de catre casele internationale de pariuri. Deja agentia "Gamebookers" a oferit clientilor sai cotele pentru cei doi candidati. Sandu este favorit, cu 1.60, in vreme ce Popescu este cotat cu 2.05. Pentru un eventual alt castigator, cota este de 10. Previziunile referitoare la alegerile de la FRF au demarat deja pe site-ul de specialitate "Bettingadvice". (M.I.)

LEGISLATIE. Accesul suporterilor violenti pe stadioane ar putea fi interzis, ei urmand sa stea intr-o sectie de politie sau de jandarmi pe timpul desfasurarii meciurilor de fotbal, asa cum se intampla, de exemplu, in Anglia. Colonelul Daniel Georgescu, directorul general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti (DGJMB), a declarat ieri ca se doreste modificarea si completarea legislatiei in vigoare cu scopul de a eradica violenta pe stadioane.

ATENTAT. Procurorul Parchetului din Genova Alberto Lari, care a deschis o ancheta privind presupuse meciuri trucate din Serie A in sezonul trecut, a fost tinta unui miniatentat. Lari a primit in cursul zilei de marti un plic-capcana, care continea o cantitate de explozibil si care a fost recuperat imediat de carabinieri. Ancheta judiciara, bazata pe interceptarea unor convorbiri telefonice, vizeaza mai multe meciuri intre care si derby-ul Roma - Lazio, scor 0-0, si partida Sampdoria - Inter, scor 0-1.

CUPA LIGII. FC Nantes, cu Claudiu Keseru titular, a eliminat-o din Cupa Ligii Frantei pe campioana Lyon, in urma unui meci decis la loviturile de departajare. Dupa 90 de minute scorul a fost egal, 1-1. Pentru Lyon a fost primul esec in acest sezon, formatia antrenata de Gerard Houllier fiind neinvinsa in campionat si in Liga Campionilor. In Anglia, campioana Europei, Liverpool, a parasit si ea Cupa Ligii, fiind invinsa cu 2-1 de catre o echipa din divizia secunda, Crystal Palace.

INCREDIBIL. O jucatoare braziliana de baschet, in varsta de 23 de ani, s-a antrenat normal si a castigat turnee alaturi de echipa sa si de nationala Braziliei, fara sa stie ca este insarcinata, timp de 7 luni. Silvia Cristina Gustavo Rocha a aflat ca va aduce pe lume un copil abia cu trei zile inainte de a naste. Jucatoarea a declarat, pentru cotidianul Folha, ca la 17 octombrie a acuzat o durere abdominala, iar medicul care a consultat-o i-a diagnosticat un simplu chist la abdomen. A doua zi, un alt medic i-a spus ca este insarcinata in 7 luni. Trei zile mai tarziu, ea a nascut prematur.

LESIN. Grecul Angelos Haristeas de la Ajax a lesinat intr-o cafenea din Amsterdam si a fost transportat de urgenta la spital. La 27 septembrie, Haristeas a suferit o accidentare in meciul cu Arsenal din Liga Campionilor, medicii diagnosticandu-l cu o comotie cerebrala. Rezultatele testelor medicale nu au stabilit nici o legatura intre traumatismul din meciul cu Arsenal si lesinul de marti.
×
Subiecte în articol: sport