x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Oct 2005   •   00:00

Dinamo si-a achitat din datorii

Clubul condus de Nicolae Badea a virat in contul trezoreriei statului suma de 22,5 miliarde de lei vechi reprezentand debite catre bugetul de stat apartinand Asociatiei Clubului Sportiv FC Dinamo Bucuresti. "SC Dinamo 1948 SA va continua platile", se arata intr-un comunicat. Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, a anuntat ca gruparile de fotbal trebuie sa plateasca obligatiile la buget pana la 25 octombrie, in caz contrar urmand sa fie aplicate normele Codului de Procedura Fiscala.

FOTBAL-TENIS. Romania a obtinut trei medalii, cate una de aur, argint si bronz, la Campionatele Europene de fotbal-tenis, desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute la Oradea. Medalia de aur a fost obtinuta in proba de dublu cross, cea de argint in proba de triplu, iar cea de bronz in proba de dublu. Lotul Romaniei, antrenat de Daniel Sasarman, a fost format din jucatorii Florin Purice (Petrom Ploiesti), Adrian Seler, Crisitan Eparu (ambii CSU Ploiesti), Georgel Bobis, Zoltan Palyanos si Imre Haniecz (toti Tengo Salonta).

CM 2006. Vanzarea drepturilor TV de retransmitere a meciurilor CM 2006 este "aproape completa" si acopera, in acest moment, 208 tari din intreaga lume, a anuntat distribuitorul oficial al drepturilor de televizare, compania elvetiana Host Broadcast Services (HBS). Vanzarile drepturilor de retransmitere acopera 90 la suta din teritoriul european, cu cateva absente notabile, precum Polonia, a carei nationala este calificata la competitia care se va disputa intre 9 iunie si 9 iulie 2006.

PROMISIUNE. Guvernul si Primaria Bucurestiului vor construi un nou stadion national, destinat inclusiv echipei de fotbal a Romaniei, care va fi amenajat in locul Complexului Sportiv "Lia Manoliu", proiect ce presupune o investitie de maximum 100 milioane de euro. Anuntul a fost facut de premierul Calin Popescu Tariceanu in urma unei intalniri ce a avut loc la sediul Facultatii de Arhitectura din Bucuresti la care au participat primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, si expertii institutiei, pentru a definitiva ultimele detalii ale proiectului. "Cand vorbim despre refacerea actualului Stadion Lia Manoliu, nu trebuie sa ne imaginam ca vom infrumuseta cumva constructia deja existenta. Va fi un stadion integral nou pe actualul amplasament Lia Manoliu. Practic, stadionul vechi va disparea si se va amenaja o constructie complet noua", a spus Tariceanu.

TENIS. Andrei Pavel s-a calificat in turul doi al turneului de la Sankt Petersburg, dotat cu premii in valoare totala de un milion de dolari. In runda inaugurala, Pavel l-a invins, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/5), pe cehul Jiri Vanek. Tenismanul roman va juca, in faza urmatoare a competitiei, impotriva castigatorului partidei dintre germanul Philipp Kohlschreiber si suedezul Thomas Johansson, cap de serie numarul 2. Prin calificarea in turul doi, Andrei Pavel si-a asigurat 5 puncte ATP si un cec de 17.000 de dolari.
×
Subiecte în articol: sport