x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Oct 2005   •   00:00

Dragomir, reales la data de 14 noiembrie

Avand in vedere ca alegerile pentru presedintia FRF s-au devansat pentru 21 noiembrie, si LPF a fost obligata sa mute data Adunarii Generale pentru alegeri. Astfel, aceasta va avea loc la 14 noiembrie. "Voi candida. Pentru asta e nevoie sa fii propus de un presedinte de club. Deja m-au propus 12 cluburi", a anuntat Dumitru Dragomir, seful LPF, care pare sa castige un nou mandat. Pentru validarea noului presedinte al LPF e nevoie de votul a noua conducatori de cluburi din cei 16 care compun Divizia A.

TRICOLORI. Conform site-ului FRF, echipa nationala a Romaniei va participa in perioada 11-13 octombrie (?) la un turneu in Iran. De fapt, turneul de la Teheran, "LG Cup", se desfasoara intre 11 si 13 noiembrie si la el participa reprezentativele statelor Iran, Paraguay si Togo, toate calificate la Campionatul Mondial din 2006.

MOLDOVA. Derby-ul dintre Serif Tiraspol si Zimbrul Chisinau a fost castigat de catre formatia gazda cu scorul de 3-0. Cel mai bun om al meciului a fost internationalul de tineret George Florescu. Romanul a pasat decisiv la primul gol al partidei, reusit in minutul 46, de Razvan Cocis. Cei doi jucatori care au ajuns in Republica Moldova de la "U" Cluj au construit faza din care s-a inscris si ultimul gol al partidei, reusita apartinandu-i lui Kuciuk. Serif Tiraspol si-a consolidat pozitia de lider, cu 30 de puncte, urmata de Zimbrul Chisinau, cu 16 puncte.

FUTSAL. Ieri s-au incheiat partidele din cadrul celei de-a opta etape a Diviziei A la futsal, inregistrandu-se urmatoarele rezultate: Cosmos Pitesti - MGA Bucuresti 0-9, Futsal Municipal Constanta - Energoconstrcutia Craiova 4-4, CF Clujana - Muhlbach Sebes 5-2, United Galati - ACS Odorheiu Secuiesc 0-2, ACS 3 Bucuresti - Atheltic Club Bucuresti 2-2, Silvanus Resita - FC CIP Deva 3-3, Eurolines Bucuresti - Poli Gomonth Timisoara 2-6. Clasament: 1. Silvanus (22 p), 2. CIP Deva (19 p), 3. Atheltic Club (17 p).

BALONUL DE AUR. Prestigioasa publicatie France Football a stabilit ieri cei 50 de fotbalisti nominalizati la cucerirea trofeului "Balonul de aur", castigatorul urmand sa fie anuntat la 28 noiembrie. Printre jucatori nu se numara nici un roman, cele mai mari sanse avandu-le, se pare, unul dintre urmatorii: Sevcenko (AC Milan, castigatorul de anul trecut), Drogba (Chelsea), Eto’o (Barcelona), Lampard (Chelsea), Maldini (AC Milan), Henry (Arsenal), Nedved (Juventus), Raul (Real Madrid), Ronaldinho (Barcelona), Ronaldo (Real Madrid), Zidane (Real Madrid).

GRIPA AVIARA. Clubul Benfica Lisabona a anuntat ca mascota sa, un vultur pe nume Victoria, a fost supusa unui set de analize in urma carora s-a stabilit ca nu a fost afectata de gripa aviara. "Nu sunt motive de ingrijorare in privinta Victoriei. In afara de faptul ca este o pasare de prada foarte rezistenta la acest tip de maladie, ea nici nu a fost in contact cu vreo alta pasare", a declarat stapanul vulturului.
×
Subiecte în articol: sport