x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Oct 2005   •   00:00

Apelul lui Mutu se judeca azi la Laussane

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane va judeca azi apelul facut de Adrian Mutu, prin care romanul contesta hotararea federatiei engleze, care ii permite lui Chelsea sa-i solicite compensatii financiare. "Va incerca sa isi salveze reputatia. Romanul se lupta pentru a evita ruina financiara. Staff-ul jucatorului sustine ca Mutu nu trebuie sa plateasca nici o compensatie, deoarece clubul a reziliat unilateral contractul prin care il platea pe acesta cu 60.000 de lire sterline pe saptamana", noteaza cotidianul The Daily Telegraph.

REVENIRE. Atacantul Ionel Ganea inscris un gol sambata pentru Wolverhampton in partida incheiata acasa la egalitate (1-1) cu Preston North End, in cadrul celei de-a 15-a etape a ligii secunde engleze. Ganea a marcat golul egalizator in minutul 59 si a fost eliminat zece minute mai tarziu pentru cumul de cartonase galbene. Romanul a fost sambata titular la Wolverhampton pentru prima oara dupa aprilie 2004, cand a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate.

HANDBAL. Dinamo Baumit a pierdut sambata, cu scorul de 27-38 (13-20), meciul sustinut la Buzau in compania lui Veszprem (Ungaria), din cadrul celei de-a patra etape a grupei F a Ligii Campionilor la handbal masculin. Golurile dinamovistilor au fost marcate de Rares Jurca (8), Leonard Bibirig (5), Oleg Plesjovkikh, Dorin Purcarea (cate 4), Marian Cozma (3), Valentin Ghionea (2) si Mircea Muraru (1). Dinamo ocupa locul trei in clasamentul grupei, cu doua puncte.

VIZITA. Legendarul antrenor Bobby Robson va pleca astazi din Romania, dupa vizita de trei zile pe care a efectuat-o la invitatia Gazetei Sporturilor si a Antenei 1. Sosit sambata la Bucuresti, Robson a fost asteptat la Otopeni de fostul sau elev de la Eindhoven si Barcelona, Gica Popescu, iar aseara a urmarit pe viu meciul dintre Rapid si Steaua, fiind apoi invitatul special al "Recursului Etapei". "Popescu are o foarte mare experienta acumulata de-a lungul carierei de jucator, iar asta ii va folosi daca va deveni presedinte al federatiei. A fost unul dintre fotbalistii mei preferati", a spus Robson.

×
Subiecte în articol: sport