x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Oct 2005   •   00:00

Antrenorul Stelei e ofiterul de presa!


In zilele premergatoare meciului Steaua - Lens, din grupa C a Cupei UEFA, presa franceza s-a intrecut in gafe atunci cand a prezentat informatii referitoare la campioana Romaniei. Astfel, editia electronica a cotidianului L’Equipe a notat ieri: "Antrenorul Stelei, Sorin Cojocaru (foto), a declarat ca echipa este pregatita pentru acest meci si increzatoare in victorie". In realitate, Cojocaru este ofiterul de presa al gruparii din Ghencea, al carei antrenor este un nume foarte cunoscut in fotbalul mondial, Oleg Protasov.

TENIS. Victor Hanescu a ratat calificarea in optimile Turneului Masters Series de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 2.082.500 de euro. In turul doi, Hanescu a pierdut, cu scorul de 6-7 (5/7), 3-6, meciul sustinut in compania spaniolului Rafael Nadal, cap de serie numarul unu. Pentru rezultatul sau la acest turneu, Hanescu va primi 7 puncte ATP si un cec in valoare de 12.500 euro.

FOTBAL-TENIS. Astazi incepe, la Oradea, Campionatul European de fotbal-tenis, la care si-au anuntat participarea 11 echipe nationale: Austria, Cehia, Croatia, Elvetia, Franta, Rusia, Portugalia, Ungaria, Spania, Slovacia si Romania. Intrecerile se vor desfasura in sala "Antonio Alexe", iar intrarea spectatorilor va fi gratuita. Finala competitiei este programata pentru duminica, la ora 11:00.

ADVERSAR. Hertha Berlin, adversara Stelei in grupa C a Cupei UEFA, va incasa 2,5 milioane de euro in urma meciurilor pe care le va disputa in actuala faza a competitiei, informeaza cotidianul berlinez Kurier. Hertha va incasa 1,1 milioane din drepturile de televizare, un milion de euro din vanzarea de bilete si 400.000 de euro din publicitate.

POLI IASI. Antrenorul Ionut Popa si-a aparat jucatorii, acuzati ca nu si-au aparat corect sansele la meciul cu Gloria Bistrita, scor 1-1, din etapa trecuta. "I-am auzit pe multi facandu-i hoti si vanzatori pe jucatorii mei. Pentru mine, jucatorii sunt ca si copiii mei si eu nu permit nimanui sa-mi insulte familia. Daca un copil nu invata, nu-i mai dai bani de ciocolata, dar nu-i spui ca este prost", a spus Popa, adaugand ca ii va tine in cantonament pe fotbalistii Politehnicii pana la sfarsitul turului: "Eu stiu ce inseamna pentru un sportiv cantonamentul si de aceea nu pot exagera. Sunt si ei oameni, dar am luat aceasta masura pentru a intelege ca sunt suparat pe ei".

FARUL. Antrenorul Petre Grigoras nu va putea conta pe sase jucatori, Baicu, Pascovici, Gurita, Usurelu, Liviu Mihai si Voiculet in partidele cu FC National, din etapa a 10-a a Diviziei A, si Rapid II, din Cupa Romaniei. "Venim dupa o infrangere severa in fata Stelei si ne asteapta un parcurs dificil. Lotul pe care il am la dispozitie e subtire. Pentru primele doua jocuri, cu National si Rapid II, am destule absente si nici unul dintre ei nu va putea fi recuperat", a zis Grigoras.

×
Subiecte în articol: sport