x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Oct 2005   •   00:00

Ionut Lupescu afla azi daca poate candida


Presedintele FRF, Mircea Sandu, ar putea sa-si anunte azi candidatura pentru un nou mandat in fruntea forului pe care-l conduce de peste 15 ani, in cadrul sedintei Comitetului Executiv, care va avea loc la "Casa Fotbalului". In cadrul aceleiasi intruniri, va fi discutata si cererea inaintata de fostul international Ionut Lupescu (foto), prin care el a solicitat o derogare in urma careia sa poata candida la presedentia FRF, avand in vedere ca nu are studiile superioare terminate. In prezent, Ionut Lupescu este student in ultimul an la ASE.

DINAMO. Comisia de Disciplina a FRF a decis, ieri, ca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare sa joace un meci cu portile inchise in urma incidentelor provocate de proprii suporteri la partida cu CFR Cluj, din etapa trecuta. De asemenea, Dinamo a fost amendata de comisia prezidata de Doru Viorel Ursu cu suma de 2.000 de euro.

CONTRACT. Mijlocasul Bogdan Patrascu si-a prelungit contractul cu gruparea de liga a doua italiana Piacenza pana in vara anului 2008. Vechiul contract al lui Patrascu cu Piacenza se incheia la finalul acestui sezon. De asemenea, si-au mai prelungit contractele cu Piacenza fotbalistii Daniele Cacia, Luigi Riccio si Hugo Armando Campagnaro.

ANS. Presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Florian Gheorghe, a declarat ieri ca gazonul pentru stadionul "Lia Manoliu" a intrat in tara, urmand sa fie instalat in urmatoarele doua zile. "Transportul a trecut de vama si este in drum spre Bucuresti, urmand ca in 48 de ore sa fie montat", a declarat Gheorghe. Lucrarile de reabilitare si modernizare a Stadionului National mai prevad, printre altele, refacerea pistei de atletism si a instalatiilor de drenaj si de incalzire a terenului.

ITALIA. Cristian Chivu a declarat ca derby-ul cu Lazio, programat duminica, in etapa a 8-a din Serie A, este pentru AS Roma ocazia potrivita de a-si reveni dupa perioada mai putin fasta din ultimele saptamani. "Urmeaza o saptamana foarte importanta pentru noi. Derby-ul este ocazia potrivita pentru a iesi din aceasta situatie dificila in care ne aflam. Traversam un moment delicat, dar am inteles unde am gresit", a spus Chivu, adaugand ca si-a revenit dupa accidentare si va putea juca joi, in Cupa UEFA, impotriva echipei norvegiene Tromso IL.

SCRIMA. Presedintele Federatiei Romane de Scrima, Ana Pascu, a declarat ca rezultatele obtinute de sportivii romani la Campionatele Mondiale de la Leipzig sunt promitatoare pentru JO din 2008. "Daca echipa de floreta ar fi luat aurul, iar cea de sabie ar fi castigat o medalie, atunci as fi fost fericita, asa sunt doar multumita. Suntem optimisti pentru Olimpiada de la Beijing, insa ne dorim performante imbunatatite si la viitoarele campionate mondiale", a declarat Pascu. Romania a obtinut la CM o medalie de aur la sabie, prin Mihai Covaliu, si una de argint, prin echipa feminina de floreta.

×
Subiecte în articol: sport