x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Oct 2005   •   00:00

Craiova joaca doua etape fara spectatori


Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri ca "U" Craiova sa dispute fara spectatori urmatoarele doua partide de pe teren propriu, gruparea din Banie fiind amendata si cu 80 de milioane de lei, dupa ce vineri ultrasii olteni s-au incaierat cu suporterii oaspetilor si cu jandarmii. "Au fost provocati si n-au putut sta cu mainile in san, au exagerat si ei putin, pentru ca sunt iuti la manie. Oltenii sunt sud-americanii Romaniei", a afirmat patronul Adrian Mititelu. De asemenea, Petrolul a primit avertisment si amenda de 25 de milioane. (Mario Morcov)

TENIS. Victor Hanescu ocupa locul 34, cu 161 de puncte, in clasamentul ATP din acest an. Hanescu a coborat o pozitie fata de ierarhia precedenta, in timp ce Andrei Pavel a urcat sase locuri, si se afla in prezent pe locul 62, cu 98 de puncte. Razvan Sabau se mentine pe locul 119, cu 30 de puncte.

RAPID. Echipa PAOK Salonic, adversara Rapidului in grupa G a Cupei UEFA, a invins, in deplasare, cu 2-1, pe Olympiakos Pireu, in etapa a 6-a a campionatului Greciei. Golurile lui PAOK au fost marcate de Konstantinidis, in minutele 63 si 68, in timp ce pentru gazde a marcat Toure, in minutul 59. Antrenorul George Kostikos a folosit in aceasta partida urmatorii jucatori: Fernandes - Fatih Akyel, Iliadis, Udeze, Haralambous (’70 Hristodoulopoulos) - Hasiotis, Maladenis (’62 Shikabala), Balafas, Konstantinidis - Salpigidis, Mieciel (’86 Karipidis).

ARBITRI. Alexandru Tudor a fost desemnat sa arbitreze la centru partida pe care formatia US Palermo, la care evolueaza mijlocasul Paul Codrea, o va disputa, joi, la Tel Aviv, in compania lui Maccabi Petah Tikva, din grupa B a Cupei UEFA. Tudor va fi ajutat la cele doua linii de catre asistentii Cristian Nica si Aurel Onita, iar arbitru de rezerva va fi Teodor Craciunescu.

FUTSAL. Rezultate din etapa a 7-a a Campionatului National de fotbal in sala: FC Cip Deva - Poli Gomonth Timisoara 10-4, MGA Bucuresti - Eurolines Bucuresti 4-5, Energoconstructia Craiova - Cosmos Pitesti 7-2, Muhlbach Sebes - Futsal Municipal Constanta 2-4, Athletic Club Bucu-resti - United Galati 3-2, Silvanus Resita - ACS 3 Bucuresti 5-1. Partida ACS Odorheiu Secuiesc - CF Clujana Cluj-Napoca a fost amanata. Clasament: 1. Silvanus Resita 21p, 2. FC Cip Deva 18p, 3. Athletic Club Bucuresti 16p.

FC VASLUI. "Capitanul" Sorin Frunza a fost exclus din lot pe o perioada nedeterminata de catre finantatorul Adrian Porumboiu, care i-a reprosat evolutia slaba din meciul de la Timisoara. Jucatorul a plecat ieri de la Vaslui si se afla acum la Galati, de unde asteapta clarificarea situatiei. De asemenea, antrenorul Mircea Rednic a decis sa il trimita la "satelitul" FCM Husi pe portarul Dejan Pesici, cel care a gresit grav in meciul de pe Bega. Sarbul a refuzat sa se supuna deciziei si a anuntat deja ca vrea sa paraseasca Romania.

×
Subiecte în articol: sport