x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Oct 2005   •   00:00

Radu Niculescu vrea Cupa in Cotroceni

Noul presedinte de la FC National, Radu Niculescu, a declarat ca isi doreste sa castige Cupa Romaniei. "Nu ma asteptam sa ajung presedinte asa de repede. O sa ma ocup strict de partea sportiva. Anul acesta obiectivul ramane cel stabilit, dar mi-as dori sa aducem o Cupa a Romaniei in Cotroceni. Am ratat-o ca jucator o data, sper sa reusesc ca presedinte", a spus Niculescu. Catalin Necula va ocupa pana in iarna functia de antrenor principal al echipei. Acesta a asigurat interimatul pe banca formatiei din Cotroceni dupa demisia lui Roberto Landi.

RALIU. Azi se desfasoara prima zi a Raliului Bucurestiului "Tiriac Auto", care va fi impartita in 10 probe speciale, desfasurate intre orele 9:00 si 18:40, in apropierea localitatilor Pipera, Tunari, Stefanestii de Jos si Ciolpani. Accesul spectatorilor pe probe se va face pana cu 90 de minute inainte de inceperea fiecarei probe, organizatorii facand apel la iubitorii de raliuri sa respecte masurile de siguranta, pentru a se evita accidentele. De asemenea, probele se vor repeta pe aceleasi sectiuni, iar intre acestea li se recomanda spectatorilor sa nu se deplaseze pe traseu.

SCRIMA. Echipa feminina de floreta a Romaniei a castigat medalia de argint la Campionatele Mondiale de scrima de la Leipzig. Echipa noastra, formata din Cristina Stahl, Roxana Scarlat si Cristina Ghita, a fost invinsa, in finala, de Coreea de Sud, cu 20-19, la tusa decisiva. Medalia de bronz a fost castigata de Franta, care a trecut de Ungaria cu 45-33.

ITALIA. Adrian Mutu ar putea fi titular in partida pe care Juventus o va disputa, astazi, pe teren propriu, cu Messina, in etapa a 7-a a campionatului italian. Mutu ar putea beneficia de accidentarea suferita de suedezul Zlatan Ibrahimovici in partida cu Islanda din preliminariile Cupei Mondiale din 2006. Conform agentiei Datasport, internationalul roman ar urma sa faca pereche in atacul torinezilor cu Alessandro Del Piero.

ATLETISM. Antrenorul Zsolt Gyongyossy, sotul atletei Gabi Szabo, a fost implicat, ieri-dimineata, in Capitala, intr-un accident rutier in urma caruia atat masina pe care o conducea el, cat si alte doua autoturisme au suferit avarii usoare. Gyongyossy se afla la volanul unui Maseratti si se indrepta, pe Bulevardul Kiseleff, catre Bulevardul Expozitiei. La un moment dat, in apropierea Pietei Presei Libere, antrenorul nu s-ar fi asigurat si nu ar fi semnalizat la schimbarea directiei de mers. Drept urmare, el a tamponat un autoturism Kia, pe care l-a proiectat intr-un Ford Fiesta. Antrenorul a fost amendat de politisti.
×
Subiecte în articol: sport