x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Oct 2005   •   00:00

Jean Padureanu il recomanda pe Nasu’

Presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat ieri ca "pentru binele fotbalului romanesc este bine ca Mircea Sandu sa mai stea in fruntea FRF, iar cei doi candidati la functia de presedinte, Ionut Lupescu si Gica Popescu, sa mai stea o perioada sa se instruiasca". Cu toate acestea, Padureanu a precizat ca saluta candidaturile celor doi: "Acolo unde exista concurenta, exista si progres. Ambii au un trecut fotbalistic si moral bun. Sunt dispus sa ascult programele lor. Cu o saptamana inainte de alegeri imi voi face publica pozitia".

POLI IASI. Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat miercuri, in gluma, ca va cere prime de la Steaua, Dinamo si Rapid, deoarece acestea s-au mobilizat mai mult dupa ce el a afirmat ca nu vor trece de turul I al competitiei. "Datorita mie si a evolutiei echipei mele in meciul direct, de la Iasi, Steaua s-a mobilizat atat de bine si a eliminat pe Valerenga. Daca ma gandesc bine, cred ca trebuie sa primesc ceva si de la Dinamo si Rapid", a afirmat tehnicianul.

TENIS DE MASA. Echipa nationala feminina a Romaniei a fost invinsa, in deplasare, cu 3-0, de reprezentativa Belarusului, in primul meci al grupei A de calificare la Campionatul European din 2007. Urmatorul meci al Romaniei este programat la 22 noiembrie, acasa, cu echipa Rusiei.

ITALIA. Un decret-lege vizand lupta impotriva violentei pe stadioanele de fotbal din Italia a fost adoptat ieri in urma votului senatorilor. Textul prevede instalarea unui numar mare de camere de supraveghere in tribune si in imprejurimile stadioanelor, precum si vanzarea de bilete nominale, care sa ofere acces pe un loc numerotat. Potrivit acestui decret-lege, accesul pe stadioane va fi interzis persoanelor responsabile de incidente in meciurile anterioare.

HALMSTADS. Adversara formatiei Steaua in Grupa C a Cupei UEFA va disputa meciurile de pe teren propriu la Göteborg, pe stadionul Ullevi, deoarece propria arena nu se ridica la standardele impuse de UEFA. Arena proprie, Orjans Vall, din Halmstads, nu a fost omologata de UEFA pentru gazduirea meciurilor pe care formatia suedeza le va disputa in compania echipelor Hertha Berlin, la 20 octombrie, si Sampdoria Genova, la 24 noiembrie. Steaua va intalni pe Halmstads la 30 noiembrie, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

GIMNASTICA. Monica Rosu nu va participa la Campionatele Nationale, ce se vor desfasura in week-end la Bacau, din cauza unei accidentari la glezna. "M-am accidentat la antrenament si mi s-a umflat glezna. Exista chiar varianta sa imi fie pus piciorul in ghips, dar pana la urma port doar o fasa. Mi s-a recomandat o pauza de o saptamana", a spus Rosu, adaugand ca se va pregati in continuare pentru Campionatul Mondial: "Nu ma dau batuta, chiar daca am avut numai ghinioane in ultima vreme. Ma voi antrena in continuare, pentru ca vreau sa merg la Mondiale".
×
Subiecte în articol: sport