x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Oct 2005   •   00:00

La tineret nu a tinut. Am ratat calificarea


Reprezentativa de tineret a Romaniei, antrenata de Florin Marin (foto), a ratat ieri barajul pentru calificarea la CE 2006. Principala noastra contracandidata, Cehia, s-a impus ieri pe terenul Finlandei si a trecut pe locul 2 in grupa noastra. "Tricolorii" aveau nevoie de un succes al scandinavilor pentru a ramane pe locul secund, insa cehii au castigat lejer, prin golurile marcate de Knakal (’37), Sverkos (’51) si Pudil (’81). In minutul 65, finlandezii au redus din diferenta gratie reusitei lui Makela, din penalty. Grupa a fost castigata de Olanda.

Maldarasanu nu-i de acord cu stimularea

Mijlocasul rapidist Marius Maldarasanu spune ca nu este normala acordarea unei sume de bani jucatorilor finlandezi pentru a incurca Cehia. "Chestia cu banii am scos-o noi, romanii, dar cred ca finlandezii nu ar lua. Nu e vorba de mita, ci de stimulare si poate ca ei nici nu au in dictionar acest cuvant. Aceste lucruri se practica, dar nu se fac la nivel de nationala. Imi doresc ca Finlanda sa incurce Cehia. Tot ce a depins de noi, adica sa castigam ultimele meciuri, s-a realizat, acum totul e sa avem putin noroc", a declarat Maldarasanu.

FUTSAL. Rezultate din cadrul etapei a 6-a a Campionatului National de fotbal in sala: Poli Gomonth Timisoara - MGA Bucuresti 3-5, Eurolines Bucuresti - Energoconstructia Craiova 3-6, Cosmos Pitesti - Mühlbach Sebes 2-3, Futsal Municipal Constanta - ACS Odorheiu Secuiesc 3-3, CF Clujana Cluj Napoca - Athletic Club Bucuresti 2-3, United Galati - Silvanus Resita 1-2, FC Cip Deva - ACS 3 Bucuresti 6-4. Clasament: 1. Silvanus 18p, 2. FC Cip Deva 15p, 3. ACS Odorheiu Secuiesc 14p.

STEAUA. Din aceasta saptamana, fanii vor putea cumpara numarul 12 al revistei oficiale a clubului, Suporter Steaua. Coperta (foto) il prezinta pe Vasili Hamutovski alaturi de fetita sa, Anna, iar in paginile revistei se regaseste un amplu material despre portarul Stelei. De asemenea, in revista se poate citi textul integral al discutiei pe care George Ogararu a avut-o cu suporterii pe chat-ul site-ului oficial al clubului, dar si povestea meciurilor cu Valerenga, Dinamo si Rapid II.

AUTOCAR. Binecunoscuta revista AUTOCAR, primul titlu auto din lume, editat in Marea Britanie din anul 1895, a fost lansat in editie in limba romana la SIAB. AUTOCAR a fost prima revista din lume care a realizat si a publicat un drive test, fiind inventatoarea acestui tip de articol, iar in prezent este recunoscuta ca revista auto cu cele mai obiective drive teste. Pe langa materialele preluate din editia britanica, AUTOCAR Romania va include propriile analize si subiecte speciale, va face propriile drive teste si comparatii, in functie de evenimentele care vor avea loc in fiecare luna pe piata interna. Primul numar al editiei romanesti are un pret promotional, de 3 RON.

TENIS. Andrei Pavel s-a calificat in turul doi al turneului de la Moscova, dotat cu premii in valoare de un milion de dolari. In runda inaugurala, Pavel l-a invins cu 6-4, 6-4, pe elvetianul Stephane Bohli, jucator venit din calificari, si va juca in faza urmatoare a competitiei cu invingatorul partidei dintre francezul Cyril Saulnier si slovacul Dominik Hrbaty, cap de serie nr. 2. Pentru accederea in turul secund, jucatorul roman va primi 5 puncte ATP si un cec de 17.000 de dolari. In schimb, Razvan Sabau a fost eliminat din primul tur la Moscova, dupa 1-6, 1-6 in fata italianului Filippo Volandri, cap de serie nr. 8.
×
Subiecte în articol: sport