x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Sep 2005   •   00:00
TENIS. Mihaela Buzarnescu si Sorana Carstea s-au calificat in turul doi al probei de junioare de la US Open. Buzarnescu, favorita numarul 14 a competitiei, a invins-o in primul tur cu 6-1, 6-4 pe Anna Bartenstein din Austria si va juca in faza urmatoare a competitiei cu Anna Tatisvili (Georgia). Carstea a trecut in runda inaugurala de americanca Ashley Weinhold, scor 7-6 (7/3), 6-3, si va juca in turul secund cu Wen-Hsin Hsu (Taiwan).

RAPID. Mijlocasul Emil Dica a declarat ca Rapid va avea un meci dificil la Galati, cu Otelul. "Cand eram la Pitesti jucam cu foarte multa ambitie impotriva celor de la Steaua, Dinamo si Rapid", a mentionat mijlocasul. Revenit de la partida Romania - Cehia, unde a jucat 30 de minute, Badoi a spus: "La nationala nu sunt antrenamente mai grele. Cel de doua ore a fost plictisitor, dar a fost bun. Am exersat multe scheme, asa ca antrenamentul a dat randament".

DINAMO. Partida Dinamo - Everton, care se va disputa la 15 septembrie la Bucuresti, in prima mansa a turului I al Cupei UEFA, va fi arbitrata de o brigada din Italia, avandu-l la centru pe Gianluca Paparesta. Centralul va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Alessandro Stagnoli si Flaviano Lanciano.

ACUZATII. Selectionerul Bulgariei, Hristo Stoicikov, l-a acuzat pe presedintele UEFA, Lennart Johansson, ca ar fi manipulat rezultatul partidei cu Suedia, pierdut in deplasare, scor 0-3, in preliminariile CM din 2006. Stoicikov a declarat ca Johansson l-a influentat pe arbitrul Frank De Bleeckere, care l-a eliminat pe bulgarul Georgiev la inceputul reprizei secunde, cand scorul era egal, 0-0. In replica, Johansson l-a avertizat pe Stoicikov ca ar putea plati pentru afirmatiile sale.

×
Subiecte în articol: sport