x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Sep 2005   •   00:00

Valerenga s-a suparat pe federatia lor

Antrenorul echipei Valerenga Oslo, Kjetil Rekdal, este nemultumit ca Federatia Norvegiana de Fotbal a programat meciul din campionat cu Fredrikstad pe 13 septembrie, cu doar doua zile inainte de partida cu Steaua, din Cupa UEFA. "Parca am fi la casa de nebuni din Oslo. Cum sa aduci glorie Norvegiei in Europa daca trebuie sa joci in campionat cu doua zile inainte? Suntem uimiti, nu stiu cum s-a putut lua aceasta decizie. Este o nebunie totala. Nu stiu cum ne vom putea pregati in acest fel, nu avem un lot mai mare ca altii", a spus Rekdal.

TENIS. Perechea Victor Hanescu/Razvan Sabau s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu de la US Open. Jucatorii romani au invins, in turul intai al competitiei, cuplul Justin Gimelstob (SUA)/Mariano Hood (Argentina) in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-4. In runda a doua a turneului, Hanescu si Sabau vor intalni perechea israeliana Jonathan Erlich/Andy Ram, cap de serie numarul 11.

UCRAINA. Antrenorul italian Claudio Ranieri ar putea prelua conducerea tehnica a formatiei Dinamo Kiev, unde evolueaza Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia. Ranieri ii are contracandidati pentru acest post pe Dick Advocaat, Oleg Blohin, Paul Le Guen si Ottmar Hitzfeld.

STEAUA. Partida Valerenga - Steaua, din prima mansa a turul I al Cupei UEFA, va fi condusa de o brigada de arbitri din Tara Galilor, formata din Ceri Richards, la centru, si asistentii Darren Adie si Simon Lee Evans. Meciul se va disputa la 15 septembrie, pe stadionul "Ulleval" din Oslo, cu incepere de la ora 20:30.

INEDIT. Partida dintre echipele Tunbridge Wells si Littlehampton Town, disputata joi, in turul preliminar al Cupei Angliei, scor 16-15, s-a incheiat dupa executarea a 40 de lovituri de departajare. La finalul a 90 de minute de joc, scorul era de 1-1, iar dupa prelungiri, pe tabela de marcaj scria 2-2. Dupa executarea a cate cinci lovituri de departajare, scorul era de 3-3.
×
Subiecte în articol: sport