x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Sep 2005   •   00:00

Ogararu a fost certat de Walter Zenga

Fundasul George Ogararu a declarat pe chat-ul site-ului oficial al clubului ca a fost certat de fostul antrenor al Stelei. "Walter Zenga m-a certat pentru felul in care am putut pierde calificarea in grupele Ligii Campionilor. Cred ca miza meciului cu Rosenborg a fost prea mare si, pana ne-am intrat in ritm, meciul era ca si pierdut. In vestiar toata lumea se fereste sa mai vorbeasca despre acel meci. E dureros. Protasov este diferit de Walter. Ramane de vazut, in urma rezultatelor, care va fi mai bun", a spus Ogararu.

APULUM. Jucatorii si antrenorii divizionarei B Apulum Alba-Iulia au chemat un preot la stadion pentru a dezlega blestemele abatute asupra echipei, care nu a reusit sa castige vreun punct in primele doua etape. Ultima patanie la Apulum a fost spargerea vestiarului, din care au disparut ghetele de fotbal ale antrenorilor si cronometrele folosite la sedintele de pregatire. In urma acestui incident, intregul personal care deserveste arena, inclusiv bucatarii, ingrijitorii gazonului si chiar cele doua spalatorese, trebuie sa asigure paza stadionului pana la ora 20:00 a fiecarei zile, cand atributiunile vor fi preluate de catre paznicii de noapte. (Lucian Dobrater)

"U" CRAIOVA. Comisia de Disciplina a FRF a amendat ieri cu 50 de milioane de lei si a suspendat pentru o etapa terenul echipei oltene, dupa incidentele in care au fost implicati suporterii Universitatii la meciul din Cupa Romaniei, cu Progresul Corabia. Astfel, meciul din etapa a patra a Diviziei B, cu Juventus Bucuresti, se va disputa cu portile inchise. (Mario Morcov)

TENIS. Andrei Pavel a fost eliminat si in proba de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Pavel, care a facut pereche cu germanul Rainer Schuettler, a pierdut, in primul tur, scor 6-7, 2-6, in fata cuplului Vincent Spadea (SUA)/Jan Hernych (Cehia).

GIMNASTICA. Presedintele ANS, Florian Gheorghe, a declarat ieri, in problema desfiintarii lotului olimpic feminin, ca nimeni nu este de neinlocuit. "Belu si Bitang sunt antrenori deosebit de buni, cu valoare si cu un sac de medalii in spate. Nimeni nu le neaga valoarea, dar daca ei maine nu mai doresc sa antreneze, ce facem? Gimnastica romaneasca nu are cum sa moara. Avem centre puternice si antrenori buni in toata tara. Democratia prost inteleasa de catre unii a facut sa explodeze aceste mici neajunsuri, care au degenerat", a spus Gheorghe, adaugand ca nu se poate implica in readucerea celor doi antrenori la lot.

CLASAMENT. Steaua ocupa locul 66, in urcare cu o pozitie fata de luna trecuta, in clasamentul mondial al cluburilor. Adversara Stelei din primul tur al Cupei UEFA, Valerenga Oslo, ocupa locul 155, cu 95 de puncte. Dintre echipele romanesti, in ierarhie se mai afla Dinamo, pe 159, cu 94 de puncte, si Rapid, pozitia 190, cu 89 de puncte.
×
Subiecte în articol: sport