x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

31 Aug 2005   •   00:00

Ronaldo, audiat pentru trafic de droguri

Atacantul lui Real Madrid, Ronaldo, a fost audiat in cadrul unei anchete privind traficul de droguri prin intermediul Internetului, dupa ce numele sau a fost mentionat in timpul unei conversatii telefonice intre doi tineri arestati. In urma marturiei fotbalistului la Brigada Antidrog, comisarul Luiz Marcelo Xavier a declarat ca ipoteza participarii lui Ronaldo la aceasta tranzactie a fost exclusa. Jucatorul s-a prezentat la politie fara avocat, iar la iesirea din sediu, dupa 40 de minute, s-a limitat la a mentiona ca "totul a fost clarificat".

CFR CLUJ. Echipa se afla, incepand de ieri, intr-un minicantonament la Vatra Dornei, conducerea clubului considerand ca jucatorii au nevoie de cateva zile de odihna, dupa parcursul solicitant din Cupa UEFA Intertoto. "Am observat ca jucatorii nu se mai mobilizeaza pe teren asa cum ne-am fi dorit. Ei trebuie sa uite cat mai repede meciurile din Intertoto. De aceea i-am trimis la munte, sa se ozonifice si sa revina cu picioarele pe pamant", a spus presedintele Iuliu Muresan. CFR Cluj se pregateste la Vatra Dornei fara antrenor, Dorinel Munteanu fiind convocat la nationala pentru meciul cu Cehia.

HOCHEI. Obiectivul echipei de hochei pe gheata a clubului Steaua pentru anul viitor este castigarea campionatului si a Cupei Romaniei, dar si un parcurs cat mai lung in Cupa Continentala. In acest scop, la echipa vor mai fi adusi patru jucatori straini, trei rusi si un slovac. De asemenea, conducerea CSA Steaua a propus Federatiei Romane de Hochei pe Gheata modificarea sistemului competitional in sezonul 2005-2006, solicitand infiintarea Superligii Nationale, la care sa participe primele patru echipe clasate in sezonul regulat.

FEYENOORD. Atacantul Dirk Kuijt a declarat ca va ramane la Feyenoord, adversara Rapidului din primul tur al Cupei UEFA, desi a avut oferte de la grupari din Anglia. "M-am decis sa raman la Feyenoord. Nu ar fi corect sa parasesc aceasta echipa minunata in acest moment", a declarat Kuijt, care a fost dorit de Everton si Tottenham. Meciurile dintre Rapid si Feyenoord vor avea loc la 15 septembrie, in Olanda, si la 29 septembrie, la Bucuresti.

TENIS. Razvan Sabau a fost eliminat in primul tur la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Sabau a fost eliminat de americanul Andre Agassi, cap de serie numarul 7, care s-a impus cu 6-3, 6-3, 6-1. Pentru prezenta in primul tur la US Open, Sabau va primi un punct ATP si un cec in valoare de 15.000 de dolari.

OTELUL. Marius Stan a fost numit ieri oficial in functia de director general al clubului, declarand la semnarea contractului ca visul sau este sa castige titlul national cu gruparea galateana. "Obiectivul echipei in acest sezon este o clasare superioara celei de anul trecut. Daca vom reusi acest lucru, la anul ne vom propune un loc in cupele europene, iar anul urmator, logic, vom vrea titlul", a declarat Stan, care a mai ocupat functia de presedinte la Otelul in perioada 1991-1998.
×
Subiecte în articol: sport