x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Aug 2005   •   00:00

Chivu: "Stam la mana altor rezultate"

Absenti de la reunirea lotului, Adrian Mutu si Cristi Chivu au sosit in tara ieri dupa-amiaza. "As renunta bucuros la toate cele cinci goluri marcate pana acum pentru Juventus in schimbul unei jumatati de gol contra Cehiei. E un moment cald pentru echipa nationala, asa ca ar fi bine sa marchez", a afirmat Mutu. In ceea ce-l priveste pe Chivu, acesta s-a aratat destul de pesimist: "Sansele noastre de calificare sunt foarte mici, deoarece stam la mana altor rezultate. Oricum, e important sa invingem sambata".

ITALIA. Prima etapa din Serie A a adus si prima demitere a unui tehnician, Attilio Tesser fiind dat afara de la conducerea tehnica a lui Cagliari, dupa esecul, scor 1-2, din partida cu Siena. Tesser, in varsta de 47 de ani, va fi inlocuit de Daniele Arrigoni, care revine astfel la Cagliari, dupa ce sezonul trecut a demisionat pentru a se dedica familiei.

DEMISIE. Centralul Pierluigi Collina a anuntat ieri ca a demisionat din Asociatia Arbitrilor Italieni (AIA), ca urmare a interdictiei de a mai arbitra in Serie A. In urma cu doua zile, presedintele AIA, Tullio Lanese, a anuntat ca Pierluigi Collina va putea sa mai conduca doar meciuri din a doua divizie, deoarece nu a renuntat la un contract de sponsorizare care nu este compatibil cu calitatea de arbitru in Serie A. Collina a ajuns in acest an la varsta-limita pentru retragere, dar Federatia Italiana de Fotbal i-a permis sa mai arbitreze inca un sezon, tinand cont de reputatia sa excelenta si de faptul ca a castigat de sase ori titlul de cel mai bun arbitru din lume.

SELECTIE. Gillette Romania a desemnat ieri castigatorii campaniei nationale "Si mai... suporter in fiecare dimineata", program ce urmareste descoperirea tinerelor talente din fotbalul romanesc. De preselectia tinerilor fotbalisti, cu varste intre 12 si 15 ani, s-au ocupat Emeric Enei, Cornel Dragusin si Cornel Jurca. Cei trei au ales 33 de copii din toata tara, care in perioada 23-28 august au facut un cantonament la Craiova. In final, au fost alesi 11 jucatori, care se vor pregati gratuit, timp de un an, la Scoala de Fotbal a lui Gica Popescu. Cel mai bun dintre cei 11 va avea ocazia sa se antreneze la juniorii lui PSV Eindhoven. (Vicentiu Neagoe)

FCM BACAU. Stefan Apostol a plecat in Cipru pentru a semna un contract cu Digenis Morphou, grupare din prima liga a acestei tari. "Este o pierdere pentru Bacau, dar nu puteam sa nu-l lasam sa plece, avand in vedere serviciile aduse echipei si varsta pe care o are. A plecat gratis. A luat doar o prima de joc pentru evolutiile sale din acest campionat, fara alti bani", a spus presedintele clubului bacauan, Gheorghe Chivorchian. Fotbalistul, in varsta de 31 de ani, avea in contract o clauza conform careia se poate transfera oricand gratuit in strainatate.
×
Subiecte în articol: sport