x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Aug 2005   •   00:00

Patronul lui Lokomotiv Plovdiv, asasinat


Patronul clubului Lokomotiv Plovdiv, Gheorghi Iliev, a fost asasinat la mai putin de o ora dupa ce echipa bulgara a reusit calificarea in turul intai al Cupei UEFA, in urma victoriei, cu scorul de 1-0, obtinuta in meciul cu OFK Belgrad. Iliev a fost impuscat in inima de un lunetist, in timp ce vorbea la telefonul mobil, in fata a 30 de martori. Incidentul s-a produs intr-un bar din statiunea Slanchev Briag, situata in apropierea orasului Burgas. Patronul clubului Lokomotiv Plovdiv a decedat in drum spre spital.

TURCIA. Daniel Pancu a fost laudat de presa turca pentru golul inscris in minutul 90 al partidei cu FC Vaduz, dar a fost criticat pentru evolutia pe care a avut-o pe parcursul meciului. "Ahmed Hassan, Pancu si Okan practic s-au intrecut in a juca slab, iar din cauza acestei situatii Besiktas nu a avut evolutia dorita. Insa golul lui Pancu a fost atat de frumos, incat merita sa fie aplaudat in picioare", noteaza cotidianul Aksam.

MONDEN. Starul Barcelonei, Ronaldinho, nu intentioneaza sa se casatoreasca si sa locuiasca impreuna cu Janaina Nattielli, mama fiului sau, in varsta de sase luni, a declarat fratele fotbalistului, Roberto de Assis Moreira. "Suntem cu totii multumiti de venirea pe lume a lui Joao. De cand s-a nascut, el face parte din familia noastra si a fost mereu tratat ca atare", a spus Roberto de Assis Moreira.

GHINION. Antrenorul echipei Omonia, Henk Houwaart, spune ca formatia sa nu a avut sansa la returul cu Dinamo Bucuresti. "Nu am avut sansa. Am dat totul pentru calificare. Baietii mei au fost fantastici in prima repriza, au creat permanent pericol. Am fi putut inscrie in minutul 90, dar n-a fost sa fie", a spus Houwaart.

DECES. Doug Schmied, jucator de fotbal american de la Universitatea Wesleyan, a murit din cauza insolatiei, dupa un antrenament. Schmied, in varsta de 21 de ani, a resimtit efectele insolatiei, dupa un antrenament efectuat vinerea trecuta si a fost spitalizat. Dupa ce starea sa s-a inrautatit, el a fost transportat la un alt spital, unde a murit.

MEMORIU. Deportivo La Coruna a depus o reclamatie la UEFA in urma "incidentelor" care au avut loc la meciul cu Olympique Marseille, din mansa secunda a finalei Cupei UEFA Intertoto.

TENIS. Victor Hanescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la New Haven, dotat cu premii in valoare totala de 650.000 de dolari. Romanul l-a invins in turul trei pe chilianul Nicolas Massu, cap de serie numarul 7, cu scorul de 6-4, 6-4. In turul urmator al competitiei, Hanescu il va intalni pe spaniolul Tommy Robredo, cap de serie numarul 4. Prin calificarea in sferturile de finala ale competitiei, jucatorul roman si-a asigurat 10 puncte ATP si un cec in valoare de 17.000 de dolari.
×
Subiecte în articol: sport