x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Aug 2005   •   00:00

Lago a jucat impotriva Stelei cu mana rupta


Fundasul uruguayan Alejandro Lago si-a fracturat bratul in prima repriza a meciului cu Steaua, dar cu toate acestea a cerut la pauza sa fie lasat sa joace in continuare. Antrenorul norvegienilor a decis ca Lago sa ramana la vestiare, inlocuindu-l cu Odegaard, care a marcat golul de 2-0. Capitanul lui Rosenborg, Roar Strand, a spus ca a fost groaznic pentru formatia sa dupa ce Steaua s-a apropiat la un singur gol in partida de marti. Strand, in varsta de 35 de ani, a anuntat ca in proportie de 99,5% se va retrage la finalul sezonului.

DIVIZIA A. Etapa a 4-a debuteaza in aceasta seara, la Constanta, cu intalnirea dintre Farul si nou-promovata Jiul Pe-trosani. Meciul va fi arbitrat de o brigada condusa de Vasile Bratu, ajutat de Adrian Vidan si Florin Buzarnescu. Partida de pe Stadionul "Gheorghe Hagi" va incepe la ora 20:00 si va fi transmisa in direct de National TV.

SPANIA. Atacantul lui Getafe, Gheorghe Craioveanu, a declarat ca echipa sa este mai puternica decat anul trecut, informeaza AS. Craioveanu s-a declarat incantat de antrenorul Bernd Schuster, dar si de coechipierii sai, printre care se afla acum si Cosmin Contra, imprumutat de la Atletico Madrid. "Au venit jucatori valorosi, mai incisivi. Imi place sa joc si cred ca acest sezon poate fi mai bun decat cel trecut. Ma simt foarte bine din punct de vedere fizic. Imi plac ideile antrenorului, dar si echipa pe care o avem", a spus Craioveanu.

TURCIA. Responsabilul sectiei de fotbal a Clubului Besiktas, Kivanc Oktay, a declarat ca Daniel Pancu nu va pleca la alta echipa, informeaza Agentia Anatolia. "Pancu nu pleaca nicaieri. Nu am primit nici o instiintare de la Pancu sau de la agentul sau cum ca ar pleca. Pancu este intr-o forma foarte buna si ne va fi folositor in acest sezon", a afirmat Oktay. Presa turca a scris, la sfarsitul saptamanii trecute, ca Besiktas vrea sa renunte la Pancu pentru a-l achizitiona pe fundasul lui Celtic Glasgow, Dianbobo Balde. De asemenea, cotidianul Fanatik a notat ca din lotul actual al echipei antrenate de Riza Calimbay, Pancu este cel mai bun marcator in cupele europene, cu 8 reusite. El este devansat in clasamentul all-time al marcatorilor lui Besiktas din cupele europene doar de Oktay Derelioglu, care a marcat 16 goluri.

TENIS. Andrei Pavel va intalni un jucator venit din calificari in primul tur la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Celalalt jucator de tenis roman prezent pe tabloul principal, Victor Hanescu, va juca in primul tur impotriva spaniolului Albert Montares.

HANDBAL. Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei va intalni astazi formatia Frantei in semifinalele Campionatului Mondial de junioare din Austria. Romania s-a clasat pe locul secund in cea de-a doua grupa principala, dupa patru victorii si o singura infrangere, in ultimul meci, in fata Danemarcei, scor 22-26.

×
Subiecte în articol: sport