x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Aug 2005   •   00:00

Piturca: "Steaua nu a avut ghinion"


Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, este de parere ca Steaua nu a avut ghinion la returul cu Rosenborg. "Exista meciuri care se pierd si sunt puse pe seama ghinionului. Dar la Trondheim nu a fost vorba de ghinion. Daca Steaua ataca, avea zeci de ocazii si rata, era altceva, dar nu a fost asa. In Liga nivelul este altul, se investesc sute de milioane de euro. E foarte greu ca o echipa cu buget de 2-3 milioane sau, hai, 5 milioane, cum mai spun unii, sa se califice", a declarat selectionerul Victor Piturca.

MACEDONIA. Tehnicianul Slobodan Santrac a demisionat din functia de selectioner al nationalei Macedoniei, adversara Romaniei in grupa I de calificare la CM 2006. Santrac a mentionat ca a demisionat din cauza starii de sanatate a sotiei sale. Tehnicianul a preluat nationala Macedoniei in luna martie, inlocuindu-l pe Dragan Kanatlarovski. Dupa 10 meciuri, Macedonia ocupa locul cinci in grupa I de calificare.

SPANIA. Laurentiu Rosu ar putea ramane la Recreativo Huelva, in pofida faptului ca a ajuns la un acord cu alta grupare din liga a doua spaniola, Hercules, informeaza Mundo Deportivo. Recreativo a renuntat la achizitionarea atacantului Ivan Rosado, care are probleme cu actualul sau club, Osasuna Pamplona. Rosu a ajuns, sambata, la un acord verbal cu gruparea Hercules, nou-promovata in liga secunda a campionatului Spaniei, privind un contract pentru doua sezoane.

REVENIRE. Atacantul Ionel Ganea a revenit cu gol dupa absenta de un an provocata de ruptura ligamentelor incrucisate ale genunchiului drept. Ganea a intrat pe teren in minutul 71 al partidei Wolverhampton - Chester City, din primul tur al Cupei Ligii Angliei, si a marcat dupa opt minute. In august 2004, Ganea a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce a suferit o ruptura in timpul unui turneu efectuat cu Wolverhampton in Norvegia. Ganea a fost convocat de selectionerul Victor Piturca in vederea meciului pe care Romania il va disputa, pe 3 septembrie, la Constanta, cu Cehia, in preliminariile CM 2006.

HALTERE. Cadetii romani au cucerit patru medalii, una de aur si trei de argint, in prima zi a Campionatelor Europene de la Sofia. Cele mai multe medalii au fost obtinute de Antonio Buci (categoria 50 kg), care a castigat aur la stilul aruncat (107 kg) si argint la smuls (87 kg) si total (194 kg). A treia medalie de argint a fost castigata de Marius Gascan, tot la categoria 50 kg, la stilul aruncat, cu o performanta de 106 kg.

FC VASLUI. Pentru meciul din etapa a patra cu Sportul Studentesc, Basarab Panduru va deplasa la Bucuresti un lot de doar 16 jucatori. Din echipa vor lipsi capitanul Sorin Frunza, care isi sustine examenul de Bacalaureat la Galati, si mijlocasul brazilian Igor de Lima, care este accidentat. Cu toate acestea, tehnicianul a declarat ca spera sa obtina macar un punct in Regie.

×
Subiecte în articol: sport