x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Aug 2005   •   00:00

Monica Rosu vrea sa revina in lotul olimpic

Gimnasta Monica Rosu, exclusa temporar din lotul olimpic pana isi va rezolva problemele medicale si pe cele de greutate, a declarat ieri ca nu va renunta la cariera sportiva. "Ma voi intoarce la lot, nu vor scapa asa usor de mine. Din cate stiu, dupa ce imi expira interdictia, ma pot intoarce la lot. Va trebui sa dau niste teste, dar cred ca voi fi pregatita, am doar 2-3 kilograme in plus. Nu vreau sa renunt la gimnastica", a spus Rosu, care are interdictie medicala de a se antrena, timp de o luna, din cauza unor probleme la spate.

OTELUL. Atacantul columbian Baloy Alexander Valencia, aflat in probe la Otelul, va fi pastrat in lot de antrenorul Aurel Sunda. Conducatorii clubului galatean au inceput deja formalitatile de obtinere a permisului de munca, in acelasi timp demarandu-se negocierile cu impresarul atacantului pentru incheierea unui contract pe cel putin 2 ani. Un alt jucator aflat in probe, croatul Mario Ostojic, nu a fost retinut in lot.

HANDBAL. Echipa nationala masculina de tineret a Romaniei a pierdut, scor 28-29 (11-19), meciul sustinut in compania reprezentativei Serbiei Muntenegru, la Campionatul Mondial din Ungaria. Golurile noastre au fost inscrise de Valentin Ghionea (13), Paul Giotoiu, Bogdan Soldanescu (cate 4), Florin Ciubotariu (3), Costel Manea (2), Ionut Saulescu si Mihai Rohozneanu (cate unul). In urmatorul meci din grupa semifinala, Romania va intalni Argentina.

TENIS. Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului de la New Haven, dotat cu premii in valoare totala de 650.000 de dolari. In runda inaugurala, Hanescu l-a invins cu 6-7 (4/7), 7-6 (7/5), 7-6 (7/5), pe jucatorul peruan Luis Horna. Pentru calificarea in aceasta faza a competitiei, Hanescu va primi doua puncte ATP si un cec in valoare de 5.900 de dolari.

DOPAJ. Cotidianul L’Equipe sustine ca rutierul american Lance Armstrong, invingator de sapte ori consecutiv al Turului Frantei, a utilizat eritropoetina (EPO) in timpul primei sale victorii in Marea Bucla, in 1999. Publicatia a scris ca sase esantioane de urina ale ciclistului, prelevate in 1999 si analizate in 2004, in cadrul unor teste stiintifice, au relevat prezenta EPO. Acest fapt a fost confirmat si de directorul laboratorului unde au fost efectuate testele. In replica, Lance Armstrong a declarat pe site-ul sau oficial ca nu a folosit niciodata substante care sa ii favorizeze performantele.

POLI IASI. Presedintele Marius Stan a anuntat ca renunta la functia pe care o ocupa din motive personale. "A spune ca mi-am dat demisia e gresit in conditiile in care din luna iunie eu nu mai am contract cu gruparea ieseana. Stiu ca gestul meu va lasa loc la interpretari, dar nu pot spune decat ca sunt niste motive personale. Regret ca am luat aceasta decizie, dar asta face parte din viata. Las o echipa cu un potential fotbalistic bun.", a spus Marius Stan.
×
Subiecte în articol: sport