x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Aug 2005   •   00:00

Poli Timisoara risca sa fie amendata


Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Asztalos, sustine ca Poli Timisoara risca o amenda dupa ce stelistul Banel Nicolita a fost numit "tigan" de fanii banateni la meciul direct de sambata. "Colegiul s-a sesizat in legatura cu meciul de la Timisoara, in care s-a folosit acel apelativ de «tigan» in sens peiorativ la adresa lui Nicolita. Noi am luat la cunostinta din ziare despre ce s-a intamplat la Timisoara. Este un caz similar pentru care Steaua a fost amendata de UEFA si vom lua in discutie acest caz", a spus Asztalos.

TENIS. Rusoaica Maria Sarapova este noul lider al clasamentului WTA, detronand-o pe sportiva americana Lindsay Davenport. Sarapova, in varsta de 18 ani, este prima jucatoare de tenis din Rusia care devine numarul unu mondial.

ITALIA. Paul Codrea a ratat penaltiul decisiv in partida amicala pe care echipa sa, Palermo, a pierdut-o la Barbera, cu scorul de 5-6 dupa loviturile de departajare, in fata lui Athletic Bilbao. Romanul a fost introdus pe teren, in minutul 75, in locul lui Corini si a ratat ultima lovitura de departajare.

ARBITRI. Meciul Vardar Skopje - Rapid, care se va disputa joi in mansa secunda a turului doi preliminar al Cupei UEFA, va fi arbitrat de o brigada din Ungaria, avandu-l la centru pe Janos Megyebiro, care va fi ajutat la cele doua linii de Tibor Vamos si de Zsolt Szpisjak. In tur, Rapid a castigat cu scorul de 3-0. Partida Omonia Nicosia - Dinamo va fi arbitrata de o brigada rusa, avandu-l la centru pe Igor Zaharov, ajutat la cele doua linii de Vladimir Bobik si Lev Antonov. In tur, Dinamo a castigat cu scorul de 3-1.

OFERTA. Patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, doreste sa-l transfere de la AS Roma pe Cristian Chivu. Patronul milanezilor va avea o intalnire cu antrenorul Carlo Ancelotti, pentru a stabili prioritatile viitorului sezon. Una dintre aceste prioritati ar fi aducerea internationalului roman de la AS Roma, pentru care Silvio Berlusconi este dispus sa-l cedeze pe fundasul brazilian Cicinho.

UNGARIA. Fundasul Dorel Mutica a inscris un autogol in partida pe care echipa sa, Lombard Papa, a terminat-o la egalitate, scor 3-3, in deplasare, in fata lui Ferencvaros, in etapa a III-a a campionatului Ungariei. In urma erorii din minutul 38 al partidei, Mutica a fost inlocuit, la pauza, cu Facsko.

GIMNASTICA. Monica Rosu si Alexandra Eremia au fost excluse, temporar, din lotul olimpic, pana isi vor rezolva problemele de greutate si pe cele medicale, a decis Comitetul Executiv al FR Gimnastica. Monica Rosu are interdictie de a se antrena timp de o luna, din cauza unor probleme la spate, iar Eremia se reface dupa o operatie de apendicita. Potrivit antrenorului Octavian Belu, cele doua gimnaste se pot intoarce oricand la lot, daca vor fi pregatite fizic si vor demonstra ca doresc sa faca performanta.
×
Subiecte în articol: sport