x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Aug 2005   •   00:00

Catalina Ponor a ajuns la majorat


Campioana olimpica Catalina Ponor (foto) a implinit sambata varsta de 18 ani, aceasta primind din partea antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang un lantisor si un medalion din aur, in timp ce colegele sale din lotul national de gimnastica i-au cumparat o bratara din aur. Cel mai frumos cadou a venit insa din partea mamei sale, care i-a luat o masina decapotabila Peugeot 307 CC, de culoare rosie, pe care sportiva si-o dorea de mai mult timp. Petrecerea, la care au luat parte antrenorii, colegele de la lot si familia, s-a tinut in sala de gimnastica.

RENNES. Formatia pregatita de Ladislau Boloni, Rennes, a obtinut sambata prima victorie din actuala editie a campionatului francez, in cadrul celei de-a patra etape din Hexagon. Rennes a invins acasa cu 3-2 pe Olympique Marseille, dupa ce bretonii au fost condusi inca din primul minut. "Sunt multumit de aceasta victorie, dar inca avem probleme in defensiva, din moment ce am primit doua goluri", a declarat Bölöni.

BESIKTAS. Conducerea clubului Besiktas vrea sa-i rezilieze contractul internationalului roman Daniel Pancu, pentru a-l achizitiona la iarna pe fundasul lui Celtic Glasgow, Dianbobo Balde. Pancu a intrat in dizgratia baskanilor ca urmare a prestatiilor foarte slabe pe care le-a avut in ultimele cinci luni. Potrivit cotidianului Aksam, Besiktas a ajuns deja la un acord cu Balde, care ar putea veni la Istanbul contra sumei de 4 milioane de euro.

HANDBAL. Reprezentativa de tineret a Romaniei a suferit sambata seara prima infrangere in cadrul Campionatului Mondial din Ungaria, "tricolorii" pierzand in fata selectionatei similare a tarii gazda cu scorul de 25-34. Elevii lui Lucian Rasnita s-au calificat insa in faza urmatoare a competitiei, gratie celor trei victorii obtinute inaintea acestui meci. Azi, Romania intalneste Serbia-Muntenegru, maine - Argentina si miercuri - Slovenia.

ITALIA. Internazionale Milano a castigat sambata Supercupa Italiei, dupa ce s-a impus, cu scorul de 1-0, dupa prelungiri, in fata lui Juventus Torino, unde evolueaza atacantul roman Adrian Mutu. La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost egal (0-0), golul lui Inter fiind reusit de Veron in minutul 96. Mutu a fost introdus pe teren in minutul 112 al partidei disputate pe stadionul "Delle Alpi", avand la dispozitie numai ultimele opt minute din cea de-a doua repriza de prelungiri.

SAHTIOR. Echipa pregatita de Mircea Lucescu s-a impus categoric sambata in deplasare, scor 5-1, in fata lui Metalist Harkov. Singurul jucator roman care a fost folosit in partida de la Harkov a fost Flavius Stoican, care a primit un cartonas galben in minutul 41. Fundasii Cosmin Barcauan si Razvan Rat au fost rezerve, in timp ce atacantul Ciprian Marica nu a fost inclus in lotul pentru acest meci, fiind in continuare accidentat.

SPANIA. FC Barcelona a castigat Supercupa Spaniei, desi a pierdut sambata, pe teren propriu, returul cu Betis Sevilla, scor 1-2, in mansa secunda a finalei. Dupa ce in primul meci s-au impus in deplasare cu 3-0, catalanii n-au reusit sambata decat golul de onoare, prin camerunezul Eto’o, in minutul 14.

PELE. Primit in audienta de Papa Benedict al XVI-lea, fostul mare international brazilian Pele n-a fost recunoscut de Suveranul Pontif. "Va transmit salutari din partea tuturor jucatorilor de fotbal din lume", i-a spus Pele Papei, care l-a intrebat pe fostul fotbalist daca este brazilian. Imediat, un consilier papal i-a explicat Suveranului Pontif cine era cel aflat in audienta.

FORMULA 1. Pilotul finlandez al echipei McLaren Mercedes, Kimi Raikkonen, a castigat ieri, la Istanbul, prima editie a Marelui Premiu al Turciei, reprezentand a 14-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Raikkonen, aflat la al cincilea succes in acest sezon, a fost urmat de pilotul echipei Renault, Fernando Alonso. Pe locul trei s-a clasat Juan Pablo Montoya (McLaren Mercedes), in timp ce pe pozitia a patra a venit Giancarlo Fisichella (Renault). Campionul mondial en-titre, Michael Schumacher, a abandonat in turul 19, dupa un acrosaj cu australianul Mark Webber (Williams-BMW).

×
Subiecte în articol: sport sămbătă