x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Aug 2005   •   00:00

Mihai Nesu a facut accident de masina


Ieri, in jurul pranzului, internationalul de tineret al Stelei, Mihai Nesu (foto), a fost implicat intr-un accident de circulatie, care, din fericire, nu s-a soldat cu nimic grav. Aflat la volanul autoturismului sau, in zona dintre Academia Militara si Eroilor, fundasul stanga a pierdut controlul volanului si a derapat intr-un scuar. Masina s-a invartit de doua ori, la 360 de grade, si s-a oprit cu partea din spate intr-un stalp de beton. Daca autoturismul Wolkswagen Golf a suferit avarii majore, Nesu nu s-a ales decat cu cateva zgarieturi si o sperietura zdravana.

UMANITATE. Fostii jucatori ai lui FC Arges Daniel Coman si Emil Dica, acum la Rapid, vor dona ajutoare constand in bani, alimente si materiale de constructii, toate in valoare de zeci de milioane de lei. O furtuna violenta a lovit marti seara Pitestiul si imprejurimile, lasand sute de familii fara agoniseala de-o viata. Cei doi rapidisti vor incerca sa-i sensibilizeze si pe colegi sau chiar pe patronul George Copos care este senator de Arges. (Andrei Nicolescu)

FC ARGES. Meciul de pe teren propriu, cu Gloria, programat sa se dispute vineri, in cadrul etapei a treia, este in pericol sa nu se dispute. Stadionul "Nicolae Dobrin" este in totalitate inundat, din cauza ploilor care au cazut ieri-dimineata la Pitesti. Pista de atletism si o mare parte din suprafata de joc sunt acoperite de apa. Oficialii din Trivale spera ca ploile sa inceteze pentru a putea scoate apa din stadion. (Andrei Nicolescu)

SUSPENDARE. Antrenorul lui FC Vaslui, Basarab Panduru, va fi nevoit sa urmareasca din tribuna urmatoarele doua meciuri ale echipei sale, dupa ce a fost suspendat pe doua etape si amendat cu suma de 1.400 RON (14 milioane de lei vechi). Tehnicianul a fost sanctionat astfel din cauza faptului ca a patruns pe spatiul de joc la meciul sustinut de echipa sa la Bistrita, fiind de altfel eliminat in minutul 84 al meciului respectiv.

"U" CRAIOVA. Dupa ce a oscilat timp de mai multe saptamani daca sa se dedice numai activitatii de antrenor, Ovidiu Stanga s-a decis sa continue si ca jucator activ, legitimandu-se ieri la Universitatea, in ultima zi de transferuri. Totodata, oltenii l-au legitimat si pe ex-stelistul Daniel Orac, intampinand insa probleme cu obtinerea actelor pentru cei trei australieni din lot. Altfel, suporterii Universitatii vor face deplasarea la Bucuresti cu zece autocare pentru meciul de sambata, cu Rapid II Bucuresti. (Mario Morcov)

AUTO. "TiriacAuto" va organiza, in perioada 18-21 august, un nou salon auto la Constanta. Aceeasi firma a organizat pana in prezent cinci dintre cele zece saloane locale prevazute pentru anul 2005. Aceste evenimente au reunit, intr-o singura locatie, toate cele zece marci auto ale Grupului Tiriac, care au fost astfel prezentate la Timisoara, Brasov, Iasi, Targu-Mures si Oradea. Saloanele TiriacAuto au beneficiat de un trafic de vizitatori foarte mare si un volum al vanzarilor care a depasit asteptarile organizatorilor.

×
Subiecte în articol: sport