x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Aug 2005   •   00:00

Dorinel: "Nu m-as mai intoarce"

Aflat la Mamaia, in cantonamentul echipei nationale, internationalul si antrenorul lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a criticat atitudinea patronului Rapidului, George Copos. "Dupa parerea mea, ceea ce a facut domnul Copos vizavi de Razvan Lucescu e inadmisibil. Daca as fi in locul lui Razvan, nu m-as mai intoarce la echipa", a precizat veteranul tricolorilor. Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a reactionat si el, la Total Sport FM: "Este grav ca un om asa de oscilant cum este George Copos ia decizii la nivelul intregii tari, nu doar in fotbal".

SUSPENDARE. Mijlocasul echipei RC Lens Jerome Leroy a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplina a UEFA, dupa ce a fost eliminat in mansa tur a finalei Cupei UEFA - Intertoto, in meciul cu CFR Cluj, disputat la 9 august. Clubul francez a cerut circumstante atenuante pentru Leroy, deoarece "a fost provocat", insa Comisia de Disciplina a UEFA a considerat ca "inacceptabila reactia jucatorului". Jerome Leroy a fost eliminat in meciul de la Cluj-Napoca, scor 1-1, pentru lovirea fara minge a fundasului Casian Miclaus, in minutul 82. Lens poate face apel la decizia UEFA pana la 18 august.

TENIS. Tenismenul roman Andrei Pavel a fost eliminat in primul tur al turneului de la Cincinnati, dotat cu premii in valoare de 2.450.000 de dolari. "Cneazul" a fost invins de argentinianul David Nalbandian, cu scorul de 2-6, 6-7 (3). Pentru participare, Pavel a primit un punct ATP, precum si un cec de 7.500 de dolari. Romanul se va afla luna viitoare la Bucuresti, acesta primind zilele trecute un wild-card din partea organizatorilor de la BCR Open Tenis Romania.

HANDBAL. Echipa feminina Silcotub Zalau ar putea intalni formatia norvegiana Byasen Trondheim in turul II preliminar al Ligii Campionilor, cu conditia ca in primul tur al aceleiasi competitii sa treaca de TSV St. Otmar St. Gallen. In caz ca Silcotub va pierde dubla mansa cu jucatoarele din "Tara Cantoanelor", romancele vor evolua in turul II al Cupei EHF, unde vor intalni invingatoarea dintre Haukar Hafnarfjortur (Islanda) si Pelplast Handball Salerno (Italia).

FC VASLUI. Antrenorul Basarab Panduru a declarat ieri ca-si pune in continuare mari sperante in atacantul Claudiu Raducanu, cu care a avut un conflict in timpul meciului cu Gloria Bistrita. "Va veni ziua cand vom castiga partidele cu golurile lui Raducanu. Am mare incredere in el si il apreciez, deoarece isi da silinta sa ajunga la forma la care s-a consacrat", a zis "Pandi". La randul sau, Raducanu a precizat ca n-a putut evolua asa cum si-ar fi dorit, pentru ca este in urma cu pregatirea fizica: "Am avut o pauza de doua luni, care a lasat urme destul de puternice".

FORMULA 1. Pilotul brazilian al scuderiei Ferrari, Rubens Barrichello, va pilota, incepand de anul viitor, un monopost al echipei BAR - Honda. "Sunt cu adevarat emotionat. Echipa BAR a progresat enorm in ultimii ani. Obiectivul meu este acela de a castiga titlul mondial", a spus pilotul.
×
Subiecte în articol: sport