x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Aug 2005   •   00:00

Mutu: "N-as vrea sa jucam cu Steaua"

Adrian Mutu a declarat ieri ca nu isi doreste sa joace cu Juventus un eventual meci impotriva Stelei in grupele Ligii Campionilor. "Nu mi-as dori un meci Steaua - Juventus pentru ca nu imi place sa joc impotriva echipelor romanesti. Sa dai gol, asa, e intotdeauna o durere. Dar mi-as dori ca stelistii sa joace in Liga Campionilor. Steaua are o mare sansa sa intre in grupe si sunt alaturi de ei. Dar toate echipele romanesti au sanse. Ar cam fi timpul ca fotbalul romanesc sa se intoarca in Europa", a spus atacantul lui Juventus.

DIVIZIA A. Meciul FC National - Rapid, care va avea loc, sambata, in etapa a III-a a Diviziei A, se va disputa de la ora 17:00, si nu de la ora 20:15, asa cum fusese prevazut initial. Aceasta decizie a fost luata deoarece instalatia de nocturna a gruparii bancare s-a defectat, iar pentru reparatii este nevoie de doua sau trei saptamani.

ITALIA. Piancenza, cu Bogdan Patrascu titular, s-a calificat in turul trei al Cupei Italiei, dupa ce a invins, cu scorul de 2-1, pe Verona. Golurile gazdelor au fost marcate de Cacia, in minutele 66 si 90, in vreme ce pentru Verona a inscris Teodorani, in minutul 88.

STRANIERI. Romanii Mihai Tararache si Iulian Filipescu au evoluat titulari in meciul pe care FC Zurich l-a castigat pe teren propriu, scor 3-2, in fata lui Neuchatel Xamax, in etapa 5 a campionatului Elvetiei. Tot in Elvetia, Yverdon, antrenata de Radu Nunweiller, a remizat, in deplasare, scor 1-1, in meciul cu FC Aarau. In etapa a doua din campionatul Belgiei, Anderlecht, cu Marius Mitu rezerva, a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0, pe Cercle Bruges.

APULUM. Cornel Talnar a declarat la finalul partidei amicale pierdute cu 2-0 in fata lui FC Brasov, ca asteapta achizitionarea jucatorilor Mihai Dascalescu, Marius Postolache si Florin Pelecaci. Talnar a afirmat ca in prezent are in lot 13-14 jucatori foarte valorosi, dar pentru ca divizionara B sa fie pregatita pentru orice situatie ar avea nevoie de 17-18 fotbalisti. "Lotul de care dispun acum e unul valoros, dar un campionat este lung si pot aparea oricand accidentari sau suspendari", a explicat Talnar. (Lucian Dobrater)

RALIUL DAKAR. Romanul Zsolt Szilveszter va participa la editia 2006 a Raliului Dakar, sectiunea motociclete, devenind astfel al doilea pilot, dupa Romeo Dunca, in 2005, care va concura in aceasta cursa, se arata intr-un comunicat al MOL Szalay Dakar Team. Szilveszter, in varsta de 45 de ani, ii va avea coechipieri la MOL Szalay Dakar Team pe slovacul Jaroslav Katrinak si pe ungurul Akos Var-ga. Zsolt Szilveszter a participat si la editia din 2005 a Raliului Dakar, dar in calitate de mecanic al echipei Romaniei, din care a facut parte Romeo Dunca, locul 79 in clasamentul final. Szilveszter isi doreste sa termine in primii 50 de concurenti. Editia 2006 a Raliului Dakar se va desfasura in perioada 31 decembrie 2005 - 15 ianuarie 2006, startul fiind programat la Lisabona.

×
Subiecte în articol: sport