x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Aug 2005   •   00:00

"Si la 4-0, tot era nedrept scorul"

Banel Nicolita a apreciat ca Rosenborg nu merita scorul de 1-1: "Am avut mare ghinion, pentru ca am avut cinci-sase ocazii clare. Sper sa invingem acolo. Sansele noastre nu au scazut. 4-0 trebuia sa fie la pauza dupa ocaziile avute", a spus Nicolita. La randul sau, Gabriel Bostina, autorul unor mari ocazii, a declarat: "Si la 4-0, tot era nedrept scorul. Nu am fost nici primul, nici ultimul care am ratat, dar cu golul ala echipa era calificata. Ce conteaza 100.000 de dolari? Sa joci in grupele Ligii Campionilor poate dura si o viata".

AJUTOR. ANS va primi 16 miliarde de lei din Fondul de Rezerva Bugetara la dispozitia Guvernului pe anul 2005, pentru finantarea rentelor viagere acordate sportivilor de performanta retrasi din activitate. In prezent, numarul persoanelor care indeplinesc aceste conditii este de 423.

AMICAL. Romania va juca la 7 septembrie o partida amicala contra nationalei Iranului, pe Stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta. Tricolorii au programat la 3 septembrie meciul cu Cehia, din preliminariile CM de anul viitor, care se va desfasura tot in orasul de la malul marii. Reprezentativa Iranului este cea de-a doua nationala calificata la mondialul de anul viitor, dupa Japonia. Revansa este programata in luna martie a anului viitor, la Teheran.

TENIS. Romanul Andrei Pavel a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dotat cu premii in valoare totala de 2.450.000 de dolari. "Cneazul" a fost invins, in turul doi, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, de argentinianul Mariano Puerta.

MANCHESTER. Internationalul brazilian al echipei FC Sao Paulo, Cicinho, negociaza cu "diavolii rosii" in vederea unui transfer la gruparea engleza. Fundasul s-a aflat miercuri in Anglia, desi conducerea clubului din Sao Paulo nu i-a dat fotbalistului permisiunea de a se deplasa in aceasta tara. Cicinho a fost una dintre revelatiile Cupei Confederatiilor.

BECKHAM. Internationalul englez David Beckham este singurul jucator al lui Real Madrid care acorda in fiecare zi cel putin 400 de autografe. Fotbalistul rezerva din timpul sau 25 de minute dimineata si 25 de minute seara pentru suporteri. La finalul antrenamentelor, el se numara printre primii jucatori care intra la dusuri, iar apoi, fara sa intre in contact cu suporterii, el se indreapta spre locul unde in fiecare zi asteapta, intre 500 si 1.000 de fani.

EMISIUNI. Gazda emisiunii "Pariu 24" de la National TV, difuzata de la ora 17:30, Ion Alexandu, il va avea ca invitat pe unul dintre componentii Generatiei de Aur, si anume Ionut Lupescu. Gazda emisiunii "Pariu 24" si celebrul fotbalist vor discuta despre campionatul intern, despre Bundesliga si despre evolutia echipelor romanesti in cupele europene. De asemenea, la OTV, invitatul lui Horia Ivanovici din aceasta seara de la "Fanatik Show", de la ora 20:00, va fi Gheorghe Hagi.

×
Subiecte în articol: sport