x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Aug 2005   •   00:00

Francezii de la Lens se cred calificati

Dupa ce au remizat la Cluj, 1-1, in prima mansa a finalei Cupei UEFA Intertoto, francezii de la Lens considera ca sunt calificati pentru faza urmatoare. "Nu sunt prea nelinistit in privinta calificarii. Pe un astfel de teren nu ne-am putut face jocul. Atunci cand am facut-o, am si inscris", a declarat mijlocasul Eris Carriere. La randul sau, antrenorul Francis Gillot este ferm: "Nu m-a surprins deloc echipa Clujului. La acest scor suntem calificati. Ne trebuie doar un 0-0 acasa, unde conditiile vor fi diferite, ne vor sustine 40.000 de oameni".

ATLETISM. In cadrul Campionatelor Mondiale care se desfasoara la Helsinki, atletul roman Marian Oprea s-a calificat in finala probei de triplusalt, cu o saritura de 16,81 metri. Desi nu a indeplinit baremul de 17 metri, Oprea a obtinut a cincea performanta din calificari si a reusit sa acceada in ultimul act, care se va desfasura in aceasta seara, de la ora 21:00. In sezonul actual, cea mai buna performanta reusita de Oprea este de 17,81 metri. In finala, campionul roman ii va avea ca adversari, printre altii, pe cubanezul Yoandri Betanzos, pe brazilianul Jadel Gregorio si pe americanul Walter Davies.

U CRAIOVA. Gruparea din Banie a cedat intr-un meci amical disputat la Giurgiu, in compania Dunarii, scor 1-5 . La finalul partidei, antrenorul Ovidiu Stinga l-a anuntat pe fundasul central Feleaga ca nu mai face parte din lot, fiind liber sa-si gaseasca o alta echipa, fara vreo pretentie financiara. Alti doi jucatori, Catalin Craciunescu si Dorel Stoica, au fost sanctionati cu diminuarea cu 10% a contractelor pe o luna. "Ce s-a intamplat la Giurgiu nu am patit niciodata in cariera mea. Imi reprosez ca am folosit niste jucatori care nu au nici o treaba cu fotbalul. Le cer scuze suporterilor si sper sa nu se mai repete o asemenea rusine", a declarat tehnicianul Universitatii. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport