x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Aug 2005   •   00:00

Gigel Coman va fi sanctionat

Mijlocasul lui Poli Timisoara, Gigel Coman, va fi sanctionat pentru eliminarea din meciul cu Poli Iasi, castigat de banateni cu 3-0. Jucatorul "alb-violetilor" a primit al doilea "galben" in minutul 90+3, fapt ce l-a nemultumit pe antrenorul Cosmin Olaroiu. Tehnicianul lui Poli e de parere ca echipa sa a aratat duminica seara o alta fata decat in meciul cu Juventus. "Pentru nivelul din Romania e greu sa joci din trei in trei zile. Am reusit sa inscriem ca urmare a realizarilor personale. In repriza a doua am jucat haotic, dar am avut sansa."

GERMANIA. Jucatorii si staff-ul tehnic al reprezentativei Germaniei vor beneficia pe durata Cupei Mondiale din 2006 de serviciile unui pastor pus la dispozitie de Biserica Luterana. "Ne vom afla la dispozitia intregii echipe pe durata turneului, pentru ca jucatorii si antrenorii sa primeasca indrumare spirituala", a declarat pastorul Hans-Georg Ullrichs. La ultimele doua succese la Cupa Mondiala, in 1974 si 1990, Maanschaftul a avut in delegatie si un reprezentant al Bisericii.

ITALIA. Comisia de Apel a Federatiei Italiene de Fotbal (CAF) a respins ieri recursul Clubului Genoa. Astfel, a ramas valabila decizia de retrogradare a echipei in Serie C1 si penalizarea cu trei puncte in urmatorul sezon. CAF a considerat ca Genoa "a actionat pentru a modifica desfasurarea si rezultatul" partidei cu Venezia, scor 3-2, in urma careia formatia din Genova a promovat in Serie A. Decizia retrogradarii gruparii "rossoblu" este definitiva.

SPANIA. Potrivit cotidianului El Mundo, conducerea lui Real Madrid nu a fost de acord cu solicitarea a 300 de familii care ar fi vrut sa imprastie cenusa rudelor decedate pe suprafata de joc a Stadionului Santiago Bernabeu. Aceasta a fost ultima dorinta a mai multor suporteri madrileni, care voiau astfel sa ramana alaturi de echipa chiar si dupa moarte. Oficialii Realului au refuzat, pentru a nu transforma stadionul in cimitir sau in loc de pelerinaj.

ROMANI. Adrian Mutu si Cristi Chivu ar putea juca unul impotriva celuilalt in amicalul Juventus - Roma, care se va disputa astazi la Pescara. In alta ordine de idei, incepand de ieri, gruparea romana si-a recapatat dreptul de a efectua transferuri, dupa ce TAS a anulat decizia FIFA care interzicea "giallorossilor" sa legitimeze noi jucatori. Forul mondial blocase clubul italian pe piata transferurilor pentru ca in sezonul trecut a negociat cu francezul Mexes fara acordul Clubului Auxerre.

TENIS. Victor Hanescu ocupa locul 33, cu 127 de puncte, in clasamentul Indesit ATP Race, dat publicitatii ieri. Hanescu a urcat doua pozitii fata de ierarhia precedenta. In schimb, Andrei Pavel a coborat trei locuri si se afla pe 71, cu 66 de puncte. Primele pozitii in ierarhia mondiala raman neschimbate. Lider mondial este elvetianul Roger Federer (910 puncte), urmat de spaniolul Rafael Nadal (737 puncte) si de americanul Andy Roddick (446 puncte).
×
Subiecte în articol: sport