x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Iul 2005   •   00:00

Gatu vrea CM de handbal in Romania

FR Handbal a trimis la IHF o scrisoare de intentie in care anunta ca doreste sa-si depuna candidatura pentru organizarea CM de seniori din 2009. "In scrisoare am amintit de faptul ca Romania este castigatoarea a patru titluri mondiale, dar n-a organizat niciodata un turneu final de o asemenea anvergura", a explicat presedintele FRH, Cristian Gatu. De asemenea, FRH vrea sa organizeze CE de tineret masculin (2008) si feminin (2009), orasele care ar putea gazdui meciuri fiind Bucuresti, Rm. Valcea, Cluj, Oradea, Sibiu si Brasov.

SPORTUL. Jucatorii gruparii din Regie s-au reunit ieri in absenta lui Dan Petrescu, antrenorul prelungindu-si vacanta pana sambata. "Studentii" vor pleca luni in cantonament la Brasov, iar pana atunci de pregatirea lotului se va ocupa secundul Cezar Zamfir. Atacantul Gigel Bucur, golgeterul sezonului trecut, intentioneaza sa plece la o echipa mai puternica, urmand sa discute cu patronul Siman.

STRANIERI. Conducatorii lui AS Roma l-au declarat pe Cristian Chivu netransferabil, punand capat zvonurilor care anuntau trecerea lui la Inter Milano. Bogdan Lobont este aproape de un transfer la echipa italiana US Palermo, care va juca in Cupa UEFA. Palermo mai este interesata de columbianul Farid Mondragon, dar romanul este preferat pentru ca este mai tanar si mai ieftin.

SCRIMA. Iuliana Maceseanu a castigat medalia de bronz in proba de spada din cadrul CE de scrima, care se desfasoara in orasul Zalaegerzeg (Ungaria). Maceseanu a fost invinsa la limita in semifinale, cu 15-14, de ucraineanca Semyakina. Pana in semifinale, ea mai trecuse de Olga Alekseieva (Estonia), Audrey Descouts (Franta), Maarika Vosu (Estonia) si de Julia Revesz (Ungaria).

×
Subiecte în articol: sport