x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Iun 2005   •   00:00

Gloria vrea jucatori de la Dinamo

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si presedintele Gloriei, Jean Padureanu, au discutat ieri cu directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, despre posibilitatea transferului a doi jucatori dinamovisti. "Sunt niste discutii deocamdata, nu e definitivat nimic. Ne dorim un portar, pe Mircea Olteanu, si un atacant, Tibor Moldovan", a explicat Sabau, care nu a dorit sa dezvaluie daca cei doi fotbalisti vor fi cumparati sau doar imprumutati. Se pare ca Cristi Borcea l-a propus bistritenilor si pe Dorin Semeghin, care insa nu a fost dorit de Sabau.

SAHTIOR. Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida amicala cu Neuchatel Xamax, din stagiul de pregatire din Elvetia. Lucescu a inceput meciul cu romanii Florea, Rat si Marica titulari, in timp ce Barcauan si Stoican au fost rezerve. Rat a jucat tot meciul, Florea si Marica au fost inlocuiti la pauza, cand au fost introdusi Barcauan si Stoican.

RAPID. Giulestenii au pierdut al treilea amical din cadrul turneului din Elvetia, 1-3 cu Yverdon, echipa antrenata de Radu Nunweiller. Singurul gol al rapidistilor a fost marcat de Mugurel Buga, in minutul 80. Rapid va sustine ultimul meci in cadrul turneului elvetian astazi, in compania formatiei FC Aarau.

TENIS. Perechea Raluca Olaru/Amina Rakhim (Romania/ Kazahstan), cap de serie numarul 5, s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu junioare de la Wimbledon. In proba de simplu a junioarelor, Madalina Gojnea si Mihaela Buzarnescu au fost eliminate in turul doi.

CFR CLUJ. Presa spaniola sustine ca CFR Cluj nu a fost de acord sa amane cu o zi meciul din Cupa Intertoto cu Athletic Bilbao, care urmeaza sa se desfasoare tot sambata, cum era prevazut initial. Potrivit publicatiei El Correo, spaniolii au solicitat sa joace duminica, pentru a efectua calatoria spre Cluj in cele mai bune conditii, "avand in vedere ca exista probleme pentru a dispune de un avion vineri, dar si pentru ca spatiul aerian romanesc este aproape de saturatie". El Correo mai scrie ca noul antrenor al clujenilor, Dorinel Munteanu, a mai jucat cu Steaua impotriva lui Athletic, dar ca acest lucru nu ii va fi de folos, deoarece spaniolii vor avea multi jucatori noi fata de acea partida.

ANTRENORI. Divizionarele A Steaua, FC National, FC Vaslui si Jiul Petrosani nu respecta prevederile UEFA cu privire la obligativitatea ca antrenorul principal sa detina licenta PRO, se arata intr-un comunicat al Scolii Federale de Antrenori. In cazul tehnicianului Stelei, Oleg Protasov, se mai asteapta un raspuns din partea Federatiei Ucrainene de Fotbal. Directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, a declarat ca in sezonul trecut sapte tehnicieni din Divizia A, printre care Razvan Lucescu, Cosmin Olaroiu si Petre Grigoras, au antrenat fara a detine licenta PRO, pe care o vor primi in aceasta vara.

×
Subiecte în articol: sport