x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Iun 2005   •   00:00

Contra merge la reunirea lui Atletico

Cosmin Contra va participa la reunirea lui Atletico Madrid, care va avea loc la 6 iulie, informeaza Mundo Deportivo. Internationalul roman a declarat insa ca nu stie deocamdata unde va juca in sezonul viitor: "Voi incepe sa ma antrenez cu Atletico, iar apoi vom vedea ce se va intampla. Nu mi s-a spus nimic referitor la situatia mea". Mundo Deportivo mentioneaza ca Atletico Madrid cauta echipa pentru fundasul roman, insa deocamdata nu s-a concretizat nimic. Contra a fost imprumutat in luna ianuarie la Poli Timisoara.

TENIS. Madalina Gojnea s-a calificat in turul doi al probei de simplu junioare de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Gojnea a invins-o, scor 6-4, 7-6 (7/4), pe Anastasia Revzina (Rusia) si va juca in faza urmatoare a competitiei cu Yung-Jan Chan (Taiwan), cap de serie numarul 9. Raluca Olaru, cap de serie numarul 8, a invins-o, in primul tur, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, pe Urszula Radwanska (Polonia) si va juca in faza urmatoare a competitiei cu Tamira Paszek (Austria). O alta jucatoare romana, Agnes Szatmari, a pierdut in runda inaugurala.

STEAUA. Fotbalistii formatiei din Ghencea au facut ieri-dimineata vizita medicala. Cu aceasta ocazie, Sorin Paraschiv a declarat ca jucatorii stelisti au unele probleme de comunicare cu antrenorul Oleg Protasov. "Vorbeste in greaca si e cam greu. Inca nu am avut timp sa-l cunoastem prea bine, dar avem incredere ca va face treaba buna. Liga Campionilor este mai importanta pentru noi acum, campionatul incepe in august. Imnul Ligii Campionilor il am pe telefon, se aude foarte bine, dar am vrea sa-l ascultam si pe stadion." La vizita medicala nu au fost prezenti Mirel Radoi, aflat in recuperare dupa o accidentare la genunchiul stang, Florentin Dumitru, operat la genunchi, Tiberiu Curt si Daniel Oprita, ultimii doi revenind dupa perioade lungi de indisponibilitate.

ATLETISM. Gheorghe Guset s-a clasat pe locul doi in proba de aruncare a greutatii din cadrul reuniunii de la Praga, cu o performanta de 20,28 metri. Guset a fost devansat de cehul Petr Stehlik (20,32 m). In proba feminina de saritura in lungime, Alina Militaru s-a clasat pe locul doi, cu o performanta de 6,63 metri, fiind devansata de cubaneza Yargelis Savigne (6,71 m).

POLI TIMISOARA. Sase jucatori din lotul echipei timisorene nu au facut deplasarea in turneul din Austria, care va avea loc pana la 8 iulie. Cei ramasi acasa sunt fundasii Irinel Voicu, Ilie Poenaru, Aurelian Dumitru, mijlocasul Marian Constantinescu si atacantul Mircea Oprea. Lor li se adauga Romeo Stancu, aflat la final de contract, care nu si-a prelungit intelegerea cu Poli. Echipa antrenata de Cosmin Olaroiu a plecat ieri dupa-amiaza, cu avionul, la Munchen. Restul drumului pana la Kaprun, locul de cantonament al timisorenilor in Austria, a fost parcurs cu autocarul.

DINAMO. Directorul executiv, Cristi Borcea, a avut o intrevedere cu Ioan Becali, privind preluarea de catre impresar a functiei de presedinte executiv al clubului "alb-rosu". In momentul in care a iesit din sediul clubului, Ioan Becali a refuzat sa discute despre intalnirea cu Cristi Borcea. "Lasam faptele sa vorbeasca", a spus impresarul. La randul sau, Cristi Borcea, care a iesit din sediul clubului la aproximativ zece minute dupa plecarea lui Becali, a declarat ca in probleme de marketing Dinamo va fi numarul unu in Romania.

RAPID. Mijlocasul Romeo Stancu a semnat un contract de joc pe trei ani cu Rapid, dupa ce a refuzat sa isi prelungeasca angajamentul cu gruparea Poli Timisoara. Dupa ce a semnat contractul, Stancu s-a intors la Timisoara si va reveni in Bucuresti la inceputul saptamanii viitoare, cand se va alatura lotului echipei Rapid, care vineri se intoarce din stagiul de pregatire din Elvetia. Romeo Stancu este cea de-a treia achizitie a clubului giulestean, de la incheierea sezonului, dupa transferurile portarului Mihai Minca, de la Apulum Alba Iulia, si atacantului Adrian Iordache, de la Energie Cottbus.

STEAUA. Crainicul stadionului "Steaua", ziaristul Gabi Safta, va fi judecat astazi de Consiliul National pentru Combaterea Discriminari.

El a fost acuzat la meciul Steaua - Rapid (0-0), din returul Diviziei A, ca ar fi instigat la violenta si ar fi jignit suporterii oaspetilor. "Deocamdata observ ca acest consiliu, pe banii nostri, cu nerusinare, refuza sa fie echidistant. In cazul meu si al Stelei au luat decizia in doua zile, iar eu astept de o luna si jumatate sa-l pedepseasca pe Gigi Netoiu, care, in direct la o emisiune televizata, a spus ca atacantul Stelei, Nicolita, e tigan!", a declarat Safta.

×
Subiecte în articol: sport