x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Iun 2005   •   00:00

Mutu vrea 20 de goluri la Juventus

Adrian Mutu si-a stabilit obiectivul pentru sezonul viitor: vrea sa inscrie 20 de goluri pentru formatia torineza si sa castige Liga Campionilor. "Vreau sa dau 20 de goluri pentru Juve ca sa recompensez astfel increderea acordata de conducatorii clubului. Antrenorul Fabio Capello este extraordinar, iar Del Piero este un exemplu, un mare campion care poate decide singur soarta unui meci. Visul meu este sa castigam Liga Campionilor", a spus Mutu. (Roxana Lupea)

OTELUL. Antrenorul Mihai Stoichita a declarat ieri, la reunirea echipei, ca la Otelul Galati domneste haosul, subliniind ca promisiunile facute de conducere nu au fost indeplinite. "Tot ce s-a vehiculat in ultimele sase luni se pare ca au fost gogosi umflate. Realitatea este alta. Avem o echipa care nu stie pe ce se bazeaza, atat timp cat jucatorii nu au contracte, iar lista de achizitii pe care am lasat-o este in aer. Haos este cuvantul care exprima cel mai bine situatia", a spus Stoichita. Galatenii vor pleca vineri intr-un cantonament de 12 zile la Predeal.

BECKHAM. Persoana care i-a facut lui David Beckham tatuajele ameninta ca ii va da in judecata pe fotbalist si pe sotia sa daca acestia folosesc imaginile create de el intr-o campanie publicitara. Louis Molloy sustine ca detine drepturile de autor pentru imaginile respective si nu este de acord sa le cedeze. Beckham are tatuat numele celui de-al treilea copil, Cruz, patru ingeri, cifra romana VII, doua fraze in limba latina si numele sotiei sale. "Eu am facut si tatuajele Victoriei, adica cinci stele pe spate si initialele lui David pe incheietura mainii", a afirmat Molloy, care a adaugat ca l-a convins pe Beckham sa nu isi tatueze pe ceafa un dragon negru.

ITALIA. Echipa lui Paul Codrea, AC Torino, a promovat in Serie A, desi a pierdut duminica, pe teren propriu, 0-1 cu Perugia, in mansa secunda a barajului. Singurul gol al meciului a fost marcat de Mascara, in minutul 20.

In tur, la Perugia, Torino castigase cu 2-1. Jucatorul roman a fost introdus pe teren, in minutul 80, in locul lui Conticchio. Torino se alatura astfel celor doua formatii promovate direct, Genoa si Empoli. Cele trei echipe le vor lua locul in Serie A retrogradatelor Atalanta, Brescia si Bologna.

CRAIOVA. Primarul Antonie Solomon continua sa sustina ca municipiul pe care-l conduce va avea echipa in Divizia A: "Va promit solemn ca o sa avem o formatie in primul esalon. Credeti-ma ca nu bat campii. Sunt in negocieri cu mai multe cluburi, dar nu va pot spune nimic concret acum. E pacat de stadionul Ion Oblemenco sa ramana de izbeliste". Deocamdata Universitatea apartine omului de afaceri Adrian Mititelu si in cazul in care Solomon va reusi sa aduca o echipa, nu se stie sub ce nume va evolua aceasta in Divizia A si nici pe ce jucatori se va baza. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport