x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Iun 2005   •   00:00

Tilihoi, la un pas de moarte


Fostul component al Craiovei Maxima, Nicolae Tilihoi, a fost aproape de a-si pierde viata saptamana trecuta, cand a fost supus unei operatii de ulcer, la Spitalul Clinic de Urgenta din Banie. Lunea trecuta, in urma unei crize, Tilihoi, in varsta de 49 de ani, fusese transportat de urgenta la spital, iar joi a fost operat. Din fericire, starea acestuia s-a stabilizat, el fiind acum in afara oricarui pericol. (Mario Morcov)

HALTERE. Dupa o amanare de un an si jumatate, municipalitatea galateana a recompensat performantele lui Valeriu Calancea, campion mondial la haltere. Decizia a fost luata la ultima sedinta a Consiliului Municipal, cand s-a aprobat alocarea sumei de 1,2 miliarde de lei pentru achizitionarea unui apartament. Valeriu Calancea, care este legitimat la clubul CSM Dunarea Galati, va intra in posesia locuintei in aproximativ doua saptamani. (Erik Hoosz)

CAZUL HOYZER. Laurentiu Reghecampf nu mai face obiectul suspiciunilor in scandalul manipularii de rezultate in scopul obtinerii unor castiguri substantiale la pariuri, informeaza presa germana. Procuratura din Berlin a oprit ancheta demarata impotriva fotbalistului de la Alemannia Aachen, in varsta de 29 de ani. La 31 ianuarie, Reghecampf a fost nominalizat de arbitrul Robert Hoyzer printre persoanele implicate in influentarea rezultatelor unor partide din campionatul si Cupa Germaniei. Jucatorul a negat orice implicare in acest scandal.

BOX. Pugilistul american Floyd Mayweather Jr. este noul campion la categoria super-usoara, versiunea WBC, dupa ce l-a invins, prin KO tehnic, pe canadianul Arturo Gatti. Lupta, prevazuta sa se desfasoare pe parcursul a 12 runde, a fost oprita de arbitru dupa runda a sasea.

DINAMO. Clubul AS Monaco a anuntat ca meciul amical cu Dinamo, pe care urma sa il dispute la 20 iulie, a fost anulat. In schimb, AS Monaco va juca, la aceeasi data, un amical cu formatia portugheza Belenenses. Dinamo mai are programate, in cadrul turneului pe care il va efectua in Franta, in perioada 11-24 iulie, partide amicale cu FC Nantes, Lille si OGC Nice.

CROS. Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, s-a numarat printre cei 500 de participanti la crosul "Ziua Olimpica", disputat ieri la Constanta. Startul crosului, care a facut parte din manifestarile legate de "Saptamana Olimpica", a fost dat de inotatorul Razvan Florea.

TENIS. Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului de junioare de la Wimbledon, dupa ce a dispus cu scorul de 6-3, 6-1, de jucatoarea boliviana Maria-Fernanda Alvarez. Si Mihaela Buzarnescu a obtinut calificarea in turul doi, invingand-o, scor 6-4, 6-2, pe sportiva Olga Govortova, din Belarus.

CUPA. CONFEDERATIILOR. Brazilia a devenit sambata prima finalista a competitiei, dupa ce a invins cu 3-2 reprezentativa tarii gazda, Germania. Adriano (’21, ’76) si Ronaldinho (’43-penalty) au marcat pentru campioana mondiala, in timp ce pentru nemti au inscris Podolski (’22) si Ballack (’45-penalty). In finala, Brazilia va intalni miercuri, la Frankfurt, invingatoarea din semifinala dintre Mexic si Argentina, desfasurata aseara, dupa inchiderea editiei.
×
Subiecte în articol: sport